Labels

Sunday, September 26, 2010

GENG pengembaraan bermula

assalamualaikum...



fuhhhhhhh...habuk sungguh blog...ahuk..ahuk (batuk gatal-menandakan blog memang sangat berhabuk)...tu la..tak ada cerita yang cik fa nak kongsi...sebab balik sini ja.. assignment & presentation yang berlungguk menanti....so blog ini dibekukan seketika...disebabkan sekarang weekend mesti la sekelip mata..toingg**..(ha??betul ke sound effect nih...arghhh..bantai je la kan..)

so weekend nih banyak la aktiviti dengan hincik bola..so bermula la 'geng permulaan bermula bofa' (sama kan macam movie upin ipin..yela cik fa cilok ja)..saja letak tajuk nih.. nampak macam ala..comelnya...kan-kan?...so semalam merangkap girlfriend kepada nik muhamad iqbal...cik fa kena la teman dia pegi kenduri kawan dia kawen dekat putrajaya sebab encik bola nih sangat la pemalu..so kalau nak pegi sorang...confirm 107% dia tak nak pegi..dekat sana encik bola nih terjumpa kawan-kawan lamanya (tapi semua kawan dia yang tegur dulu)..sebab hincik bola nih ada penyakit yang sangat serius...penyakit pelupa...ada ka semua nama kawan dia..dia tak ingat...kecian kawan dia..heheh...lepas je dia sembang dengan kawan dia..dia mesti pusing dekat cik fa sambil kata.."orang tak ingat la nama dia..nak tanya takut kecik hati pulak"..hahah...cik fa mampu tersenyum je...bola..bola....adakah 10 tahun lagi kamu akan lupakan cik fa????????(arghhh...takut pulak kan)...dekat sana kitaorang tak ada picture dengan pengantin sebab pengantin bz melayan tetamu...tetapi wajib ada picture pengantin wannabe.. entah la tahun bila wannabenya..but insyaallah kalau jodoh berpanjangan...amin...encik bola sanggup tukar baju rayanya sebab nak gak sama kaler dengan cik fa...sanggup kan dia...hahahah















ini la rupa kondo tempat cik fa menetap di bangi...




after dah kenyang melantak...cik fa perlu tunaikan janji dengan hincik bola...so kitaorang memecut ke one utama...






muka encik bola sangat angkuh sebab dah dapat hadiah bday walaupun lambat kan...






tengok tu..keciwinya dia walaupun atas escalator...






ini la hadiah bday 2010 dari cik fa kepada hincik bola...






uwaaaaaaaa.....dah dapat hadiah..jalan pun dah tinggal cik fa terkedek-kedek dekat belakang...




so after dah settle janji ku padamu wahai hincik bola...cik fa perlu settle pulak janji kedua belanja hincik bola makan dekat seoul garden...tiba-tiba hincik bola cakap.."takpela orang belanja makan"...(adakah sebab happy kekalahan chelsea???mesti la tak..masa nih game chelsea pun tak start lagi..)..pastu tolak tarik tolak tarik sapa nak belanja...hincik bola menang....so dia akan belanja makan...yipeeeeeeeeee....






muka penuh kegirangan apabila hincik bola mahu belanja mamam...(opss...tershoppg lagi-sekrg duit bagaikan air terjun)






meh makan...sila2...(terbeliak mata sebab hincik bola kacau cik fa mamam)






meh kita klik-klik** untuk mengisytiharkan kita king & queen makan...






tengok tu kalau boleh makan...cik fa pun dia tak nak tengok..sampai hati...cik fa ngorat apek sebelah baru tau...=p






yeahh...habis licin...yahooo....perut macam mengandung 9 bulan...(nasib pakai baju besar)


allhamdulillah syukur...terubat rindu menghupdate blog nih...sekarang mahu melayan si NIE & NUE...cik fa dan si roomate jadi babysitters lagi sedap nanny la...sapa NIE & NUE???nak tau KLIK

No comments: