Labels

Friday, August 6, 2010

membuka MALU diri~~~~~~~~~~~~~~

wow....blog bertukar baju la...dah tuan selalu sangat tukar baju dengan style baru...blog yang montel nih pun kena la seiring sejalan dengan tuan dia kan..baru la ada **^chemistry**^ gitu... macam mana??okey tak??tema still purple okeyh...sebab mata sekarang very da loike purple...


sekarang cik fa nak tanya nih...semua orang kalau nak tempek picture dekat fb ke dekat blog ke.. mesti pilih yang paling cun..paling vogue...macam ala-ala aku la miss world gitu... kalau ada jerawat sikit..start la buka adobe photoshop..edit sana-edit sini....kan...adoi..kamu terasa kah???ala..cik fa pun buat gak (tetttttttttttttt)...then kalau korang next-next dekat album dekat fb tu mesti tak ada picture huduh ataupun yang akan memalukan diri sendiri kan...so cik fa nak tempek sikit picture cik fa yang agak memalukan diri sendiri..tapi tak apa..cik fa dah pakai foudation + temulawak tebal-tebal dah nak memalukan diri sendiri khas untuk pembaca blog cik fa......saja gatal nak bagi korang ketawa macam king kong malam nih...lagipun ketawa tu bagus..untuk exercise otot muka dan perut...~~~lalallala~~~



AMARAN :ibu mengandung dilarang melihat
orang yang ada penyakit jantung dilarang melihat
orang yang pundi kencingnya lemah juga dilarang melihat








































































amboi...gelak sakan noh..sampai terguling-guling tu....dah-dah tegang sangat dah otot muka..cik fa kendur kan otot muka korang dengan picture pose ala model nih okeyh....






okey..dah-dah la tu gelak.....cik fa dah malu sangat nih...nak sembunyi la..daaaaaaa~~~


No comments: