Labels

Tuesday, August 24, 2010

SEMUANYA TENTANG????????????

selamat tengah hari semua...


sihat tak??cik fa hari nih tak berapa sihat..perut meragam ja dari pagi tadi..nih pun tak okeyh lagi.. hope kejap lagi okey la eh..sebab kul 2 japg dah la kelas sampai 5..jangan buat pasal dalam kelas dah..


dah lama cik fa rasa nak post pasal 'najjah'..but tak berkesempatan pulak..malam tadi sembang-sembang dengan hincik bola..dia cakap tulis la dekat blog jugak..so nih cik fa nak coret sikit pasal 'najjah'..'najjah' yang cik fa maksudkan bukan nama orang..but brand muslimah ya puan-puan semua...owner dia ialah farah adeeba & awin..


kakak hincik bola adalah salah sorang dealer 'najjah'..cik fa beli tudung & baju 'najjah' dari kakak hincik bola...first dulu rasa nak beli 'najjah' macam tak berbaloi sebab harga agak mahal sikit berbanding blog-blog jual barang muslimah ni...tapi bila sekali tu cik fa beli syria dia..walawehh.. wa cakap lu..memang superb okeyh..kain cotton dia sangat sejuk dan senang dibentuk... dulu takot nak pakai inner yang melekat dekat dahi sebab takut tersembul kebulatan muka..but bila try inner najjah..wow...sudah tidak nampak kebulatan muka yang macam tembikai nih..






ini la kakak mr bola..'nicky'..sangat sweet & baik hokeyh....





tu la owner 'najjah'...yang hujung tu pun kakak hincik bola..kak maya comel





nih masa samrah festival dekat pavi..(antara collection 'najjah' yang sangat deBOOM)









perkenalkan mama hincik bola bersama tudung 'najjah'nya..cik fa masa nih tak pakai 'najjah'.. inner yang cik fa buat sendiri (ala..yang cik fa jual dulu tu)..




-cik fa bersama collection 'najjah' yang dibeli




semua inner daripada 'najjah'





inner drpd 'najjah'..shawl hincik bola beli di China..cantik kan..???pandai hincik bola pilih





tudung beaded dari 'najjah'..pakai masa konvo hari tu...(hadiah konvo daripada mama hincik bola-tq aunty)





tudung dan inner cik fa daripada 'najjah'





tudung awning dari 'najjah'






baju belang daripada 'najjah'..suka tangan yang kembang-kembang tu...





semua inner ni dan baju belang dari 'najjah'



cantik kan collection 'najjah'..sedap dipakai..jamin 100% okeyh..berbaloi dengan harga.. so cik fa mahu mengumpul barang najjah lagi especially dia punya inner..kaler yang sangat cantik dan sedap dipakai...=)...kalau korang nak beli barang najjah..add NAJJAH NICKYCINTA II dekat fb..
Nicky & kak maya juga akan buka butik dekat shah alam..nanti dah buka cik fa akan bagitau ok..jangan risau-risau.....nanti korang boleh la pergi sana tengok sendiri barang 'najjah' ye... hQ najjah butik dekat Damsara ye semua...=)

SELAMAT MEMBELI BELAH...

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.