Labels

Monday, August 23, 2010

sedondon lagi la

assalamualaikum semua...



ha..makan nasi ka tu??opsssss...kantoi eh tak puasa..kalau yang perempuan tu tak boleh berpuasa.. jangan la nak announce satu malaysia pulak...period & tak berpuasa tu bukan boleh announce kepada umum macam announce nak raya...adoi..malu-malu..senyap-senyap sudah...(betul tak??)


bagi yang berpuasa tu...bersabar okeyh...lagi beberapa jam ja lagi dah nak berbuka...hari nih dah puasa yang ke berapa ye??13 ramadhan kan..kejap ja masa berlalu..hari semua orang kalut nak start bulan ramadhan..nih dah dekat pertengahan ramdahan kan..korang dah tempah baju raya?? uih...mesti sampai 3, 4 pasang kan..siap labuci penuh di setiap pelusuk baju..betul tak??


cik fa tahun nih just pakai baju yang buat masa konvo hari tu..sebab malas la buat banyak..membazir pulak rasanya..(baik tak cik fa raya tahun nih)..sebenarnya cik fa baru siap 3 pasang baju dah before puasa lagi..2 pasang dah pakai..tapi sekali ja k termasuk baju yang pakai masa konvo tu...yang lagi satu tu pakai masa wedding cousin jun hari tu..so baju tu semua boley consider sebagai baju raya la kan..=) (jimat duit mama raya tahun nih)

tahun nih tahun kedua cik fa sedondon dengan mr bola..last year kitaorang pakai baju cream.. this year pakai turquoise...





kalau nak tengok cik fa pakai baju nih..KLIK
manik dekat baju nih di jahit oleh mak lang cik fa...dia sangat suka menjahit okeyh.. so cik fa la selalu ambil kesempatan suruh dia jahit manik baju cik fa dengan percuma..=)






ouch..cair pulak tengok hero malaya yang sangat keciwi dengan baju raya beliau..



tiba-tiba terasa mahukan ini












hahah...tinggi siot...bajet boley pakai..dalam sejam ja kot dapat bertahan..pastu mesti tukar selipar punya..(kalau cik fa pakai wedges..mesti dalam hangbeg or kereta ada sliper)..tak pernah dibuat orang kan letak seliper dalam handbeg-tu la gunanya hangbeg besar)..mata sekarang suka sangat 3 kaler di atas..tak tau kenapa....buktinya tengok je header picture cik fa kaler apa...pastu picture desktop background cik fa kaler apa..huhuhhu..cik fa oiii.....entah la kenapa cik fa begitu tergilakan kasut...huhuhu...musim kot...=) bulan nih saja dah beli 2 wedges, 1 flat shoes...enough k..anda sudah tidak berduit cik fa....

okeyh la..mahu solat asar dan jemput so roomate & si jiran untuk ke bazar..........daaaaaa.....

3 comments:

mama zharfan said...

cantiknya bj cik fa :)

buxx_szmania said...

hehe..baju konvo hari tu

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.