Labels

Sunday, August 8, 2010

ahmad idham buat pengambaran depan rumah CIK FA





wow...kebenda tu??badan slim..duta london weight manegement???oh semestila tidak... maybe dulu dia pegi audition pastu kena reject...sebab sangat slim..and bery bery furry gitu..so maybe di kena masuk audition pencarian duta bella hair removal dulu kot..betoi dak kanak-kanak??? tu dia mesti tengah frust sebab kena reject dengan judges pencarian duta london weight management kan...bawa diri ke hujung bumbung sambil skodeng orang main futsal dekat tepi tu..(mesti betina kan nih)






haih mai lagi sekor...adakah ini balak aka bf si betina tadi???munkin juga...datang memujuk la tu.. so sweet..tengok tu..haiwan pun romantik pujuk si aweks aka si gf...manusia nih..kalau gf merajuk..lambat ja pujuk..kadang tu tak pujuk..biar ja kan...tengok si balak sanggup membahayakan diri memanjat bumbung rumah agam di hadapan rumah cik fa nih....mesti tengok ceta titanic (you jump..i jump)...owh...puaka tol ceta titanic...10 kali tengok...11 kali nangis.. sangat hebat untuk orang yang suka feeling maut macam cik fa nih....



lokasi pengambaran : depan rumah agam cik fa
pelakon utama : si monyet betina sebagai gf
si monyet jantan sebagai bf
penulis skrip terhormat : cik fa

No comments: