Labels

Monday, August 2, 2010

makan..pastu..makan...lagi makan..last pun MAKAN

assalamualaikum


psssstttttt.....buat apa tu????tengah membuta ke petang-petang nih..bangun..!!!!!dah asar..tak elok dah tido..nanti gila macam si rizal dalam cerita ILUSI TV3 tu...korang tengok tak cerita tu???...cik fa suka cerita tu..besh bangat..sebab ada si asyraf muslim yang super duper cute tu....

mesti korang still monday blues lagi kan...sama la cik fa...tapi cik fa kurang sikit sebab today tak ada kelas...so macam cuti lagi la...maybe akan tuesday blues kot...esok ada kelas...waaaaaaaa... menci..menci!!!tapi i love weekand hari tu...sebab bday si bola-bola hati...so sesi melantak bermula..makan macam orang somalia yang tiba-tiba terjumpa makanan...eh..tapi kalau tak bday si bola-bola hati pun...kitaorang still melantak macam king kong pun...cik fa & si bola-bola hati memang suka try kedai makan baru....so kitaorang boleh dilabelkan sebagai "COUPLE MAKAN".. so no wonder la before cik fa couple dengan si bola-bola hati nih berat cik fa 54kg and now ....tetttttttttttttt!!!..tak boleh la nak bagitau...hehehe...

kita start dengan sabtu okeyh....so layan picture di bawah...but before tu...kepada ibu-ibu mengandung & yang macam mengandung tapi tak tu dinasihatkan jangan la lihat okeyh..takot anda termengidam nanti..kesian hubby korang kena cari nanti..=) tapi no hal la kan..kalau mengandung or termacam mengandung tapi tak tu...hubby mesti ikut je honey dia nak makan apa kan...=) (terasa tak si bola-bola?????)

tapi kita tempek sikit muka bday boy yang dipaksa senyum..susah gila nak bagi dia senyum depan camera...sangat contrast dengan cik fa yang suka senyum macam iklan colgate...





BEFORE DIPAKSA






AFTER DIPAKSA..tapi sikit je senyum...jadi la dari tak..


SABTU-nih makanan lunch untuk hari tu.....(octopus ampang point)




ini adalah makan cik fa...UNAGI(belut)....si bola-bola tak suka...tapi UNAGI sangat sedap la si bola-bola...






shhhh...jangan kacau cik fa makan...sedap nih..






nih si bola-bola punya...tak ingat nama...yang cik fa tau ada udang..


makan petang...(jusco mid valley)




tako chicken ham & cheese...sangat sedap (tq si roomate kenalkan)


makan malam pulak dekat pelita nasi kandar..(tak ada picture pulak-tapi mesti koran tau kan makan apa..)



AHAD-lunch dekat IKEA...(picture makanan dekat ikea nih digoogle ja..sebab tak ambil picture sebab tengah menikmati sampai lupa nak ambil picture)...
























gila kan...2 orang je makan semua nih....



minum petang-GARDENS the curve





























last kali perut kenyang-jilat jari...~FINGER LICKIN' GOOD~


dinner HOT & ROLL (nih pun hasil ehsan google...sangat suka crispy chicekn & cheese...)







amacam??terangkat habis kan..hahah...menambahkan kilo setiap kali keluar dengan si bola-bola...=)

No comments: