Labels

Wednesday, August 4, 2010

KONVO makin panas bahangnya!!!!!!!!!!!!!






saja ja tempek kuat-kuat pakai selotape cap gajah picture kat atas tu kat blog nih...nak bangkitkan suasana konvokesyen konon....tu picture rehersal tadi...sebenarnya nak tunjuk kegeraman yang amat-amat sebab pagi buta dah kena ada dekat dewan untuk rehersal...pak guard ukm hampeh..jalan semua nak tutup..kena ikut jalan jauh nak sampai dewan...parking pun nak kedekut...dah la ramai orang..geram-geram..masuk dewan pastu start lambat...pastu orang bagi briefing tu pun tak faham...conclusion...GERAM!!!!!!! (tapi dalam pic masih mampu tersenyum-tandanya plastikKAN muka depan camera)...pastu blah awal dari dewan...SETTLE PROB..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(buat-buat tunjuk geram dengan tanda seru...)..tkot tak???

No comments: