Labels

Friday, August 27, 2010

KEKASIHKU MAKIN KACAK

hari nih dah hari ke 17 kita berpuasa...rasa cepat sangat masa berjalan..macam bullet train dah lajunya...so maknanya lagi 13 hari lagi kan nak berpuasa..pastu raya...bahang raya tak rasa lagi nih sebab tak keluar jalan-jalan dekat mall dengar lagu raya lagi...pastu tak balik kedah lagi...kalau dah balik kedah..baru la rasa oooooooooooo...balik kampung......oooooooooo..balik kampung.... ooooooooo.. balik kampung...hati girang..........sabar cik fa tinggal lagi seminggu lagi..pastu kita cabut balik kedah....=)


dok kira puasa dah berapa hari..raya lagi berapa hari...nih nak tanya sikit...cik fa dah berapa lama tak mandikan mr blackie...(sambil tutup muka dan menjawab-dekat 2 bulan dah).....malu oiii..malu..malu...kamu tu perempuan...so mesti la pembersih kan..nih mr blackie yang hari-hari memerah keringat membawa kamu ke mana-mana, kamu tak mandikan... konon sangat la bz macam PM...eh cik fa oiii...PM tak pa la..ada driver..tolong cuci & kasi kilat kaw-kaw even dia busy..kamu tu bajet ada driver la tu....


selepas mendengar hasil bebelan mak jenab (tah aku reka ja nih)...cik fa dengan segeranya petang tadi mahu mandikan mr blackie...tapi mr blackie lelaki la..kamu tu perempuan..mana boleh mandikan mr blackie. so cik fa cari orang yang sama jantina dengan blackie gak untuk tolong mandikan dia...


sebelum serahkan blackie kepada orang tu..dah pesan siap-siap kepada orang tu yang si blackie nih straight....tak gay okeyh...so dia tak layan kaum sejenis...so tak payah la nak goda blackieku yang lagi hot daripada si johnney depp tu walaupun badan comot dengan debu-debu jalan...






ish abang tu...kan dah pesan blackie tu straight..nih nak cuci blackie pun nak kenyit mata dekat dia...dia tak tergoda la...dia tergoda dengan pinkie je..nanti cik fa letak wajah pinkie, wanita idaman si balckie nih...





ouch....balckie dah encem la..bersih & wangi la blackie..cik fa pulak jatuh hati..blackie: I'm in love with you la...hahaha...ala..blackie tak nak cik fa ke...??nak pinkie jugak???okey la...cik fa letak picture pinkie ye..jangan cebik dah eh...






nih la pinkie pujaan hati si balckie..sejak pinkie nih lahir...gatal je blackie nak ngorat si pinkie nih...cik fa restu ja..sebab cik fa pun suka si pinkie nih...comel...



nota kaki:jangan la ikut perangai cik fa yang pemalas taik nih eh....

No comments: