Labels

Friday, August 13, 2010

ice cream yummyyyyyyyyyyyyyy....

salam 3 ramadhan semua...



macam mana dengan puasa???ha...ada yang tak puasa eh..kalau binti tu ada la excuse..kalau yang namanya ada bin tu...ada ke excuse cik abang oiii.....rasanya kena puasa penuh kot selain daripada sakit...jangan time puasa nih buat-buat sakit...tak baik..kita kena ikhlas tau..(pesanan khidmat masyarakat drpd cik fa)


puasa -puasa nih mesti makanan melimpah ruah kan...wow...cik fa very-very loike pegi bazar tau...tengok makanan sana..makanan sini...nasib nafsu dapat dikawal memandangkan pitis tak berapa nak kaya....


cik fa ada try satu kedai ice cream baru dekat bandar baru bangi...cantik sangat kedai dia..rasanya kedai tu baru...ICE ROOM...rasa ice cream dia???????????hahhah.......tunggu dulu.. cik fa biar korang tengok dulu picture dia...bagi korang terliur sikit...




Align Center

yipeeeeeeeee.....dah sampai kedai...kasi pose cun-cun sikit...






dah pose..mari kita order...adoi..mana nih nak pilih..semua macam sedap...






en bola!! tu fareehah punya la...meh balik..(dlm hati iqbal berkata:ala..rugi tak order..mcm sedap)






muka jahat kan..(ice cream sudah di hadapanku..YES!!!!!!!!)........






ouchhhh..ambil picture dulu sebelum makan..(tanda sudah menTRY)






cik fa tengah teruja...sudu sangat panjang..suka...(mama...nak sudu nih dekat rumah boley??)






dia pun mahu bergambar dengan sudu panjang...(jakun kan kami????)






wow..macam design ray ban baru la..(i loike kata iqbal)


macam mana dari sudut pandangan korang???rasa-rasa sedap tak???ala...korang nih kalau maria tengku sabri kat jalan-jalan cari makan dulu..semua dia makan dalam tv tu korang nampak sedap bebenor kan...cik fa makan nampak sedap macam tu tak???ha???tak???sebab cik fa kurus la tu.. tak nampak macam pelahap kan (ayat perasan di situ okeyh)....

ice cream tu tak manis..so sesuai kepada orang yang tak suka manis (nih mesti sebab harga gula naik kot kan)...texture ice cream dia sangat lain..macam memang made sendiri...tapi yang tak sedapnya cik fa salah pilih flavour..tak pa...cik fa akan pegi balik one day...akan try yang sedap okeyh...en bola sangat suka ice cream nih..sebab dia tak suka manis dengan makanan yang creamy...sangat contrast dengan cik fa okeyh....=)....

sapa-sapa yang ada di bangi or sekitarnya...jangan lupa try ICE ROOM...dekat-dekat deretan kedai baru tepi PKNS...daaaaaaaaa......

2 comments:

hasleena ramlee said...

nut case, tropical mixed fruits, ice cream mango best.superb!! :)

buxx_szmania said...

hoyeh....tq2...nanti pegi balik... mcm xpuas hati ja semalam