Labels

Tuesday, August 10, 2010

CIK FA dah konvo oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

assalamualiakum~salam ramadhan


hari nih hari yang sangat menghappy kan cik fa..why??sebab happy bila tengok parents cik fa happy..pembuka ramadhan dengan kegembiraan..hope kegembiraan ini tak akan ada endingnya...insyallah..amin...korang mesti tau kan..cik fa dah announce awal-awal kan..ala..yang cik fa konvo hari nih...kegembiraan tidak dapat di type dengan kata-kata...hope gambar akan ulang tayang kembali satu persatu saat kegembiraan siang tadi..moment yang ditunggu oleh setiap ibu dan ayah...ending kepada satu harapan yang diletakkan kepada insan bernama anak setelah bertahun-tahun membesarkan insan bernama anak....air mata ibu bapa yang menitis di saat seperti ini bagaikan sedang meluahkan perasaan kegembiraan dan terharu yang begitu dalam maksudnya....







3 gadis bersama cik ika aka si classmate





suuweet..bermanja-manja dengan si roomate shuyunk....(jgn jeles ye si bola)





si eyza yang sesangat la tinggi...cik fa meninggikan diri...nampak sesangat fake kan yang cik fa
lagi tinggi dari si eyza nih...nak tau tak...hasil camera cik eyza nih sesangat la cantik tau... kalau orang yang tak cantik macam cik fa pun..kalau guna camera dia..confirm 100% lagi cantik dari jessica alba (so si bola i ke jessica alba lagi lawa)





hasil dari skrin putih tergantung di hadapan dewan tadi...cepat cari my king & queen tersayunk... sapa dapat cari cik fa bagi hadiah senyumannnnnnnnnnnnnn paling ikhlas (selama nih senyuman cik fa plastik sangat kan???btol tak??)





bunga yang cik fa pegang hadiah dari king ismail & queen rokiyah....bunga yang queen rokiyah pegang daripada si roomate cik fa...mesti king ismail tunggu bunga dari cik fa kan...??? sorry tak belikan..nanti queen jeles la king...ahahahha...




muahhhhhhhhhhhhhhh untuk skandal sejati ku......(masa nih mata king dah bergenang dengan air mata..zoom btol-btol..anda akan perasan...cik fa pun tengah tahan air mata berguguran)






muahhhhhhhhhhhhh untuk skandal secondku





wajah-wajah penting dalam hidup cik fa...cik jiran & cik roomate....luv them too much.... (diorang jumpa tadi...sembang-sembang...macam dah kenal bertahun-tahun)..heheheh






siapa tak kenal gadis-gadis tu...cik fa ketuk tangan...dan tak larat nak mencapap picture diorang besar-besar kat blog chubby nih...(lelaki kecak di bawah adalah adik si jiran-sangat suka bergambar...adakah besar nanti akan menjadi model ternama atau pelakon????sama-sama kita nantikan...=))





cik fa pegang bunga dari si jiran la....(tengok ada lagi si kacak nih-betul kan cik fa kata dia suka bergambar...sangat cenderung untuk menjadi model bila dah besar nanti)





shamelah kaler baju kita....ouachhhh...macam ambil picture raya ja.. (cik fa yang plan kitaorang tiga pakai shama kaler-turquoise..tak sangka kami sebulat suara sama bulat dengan perut cik fa..hahahha)





bersama famili si jiran dan family cik fa....





mesti korang tertanya kenapa mama dan ayah je datang kan???mana abang??kakak??adik???sebenarnya cik fa nih anak tunggal la...tu yang ayah & mama je yang ada di setiap saat...miskin kan famili cik fa...ada 3 orang..cik fa rasa walaupun family cik fa kecik tapi sesangat la bahagia di samping king & queen yang sesangat la sayangkan & manjakan cik fa...cik fa pun manjakan diorang tau...cik fa terlalu sayunkkan diorang...cik fa miskin family member tapi tak miskin dengan kasih sayunk...sangat bersyukur dilahirkan dalam keluarga EN ISMAIL & PUAN ROKIYAH...(peace.... no war)


allhamdulilah..cik fa, si roomate & si jiran dah dapat ijazah sarjana muda sains dengan kepujian dlm biologi (genetik)..insyallah akan berusaha untuk konvo lagi tahun depan untuk master pulak..doakan cik fa ya semua....

3 comments:

MuMue said...

hahaha... fa, i loike ur statement... n gmbr fa cntk bkn sbb kamera.. dh mmg tuan nya cntk.. kalo kamera xcntk pon, still cntk gak kan... hahaha... kte pon mak kte plan nk smua pki purple... haha.. sama la kte.. n tahniah skali lg utk ur konvo... sweet~~ (n_n)v

ratna said...

tahniah..

buxx_szmania said...

tq semua