Labels

Tuesday, August 17, 2010

berbuka puasa 5 ramadhan

assalamualaikum..salam 7 ramadhan....



tengah memasak ka??dah pegi bazar???cik fa dah beli dah makanan dekat bazar belakang pkns bangi tadi..sangat suka bazar tu..sebab luas..tak la terhimpit-himpit dengan orang...hari nih terawal pegi bazar sebab lecturer habiskan kelas dia awal..so awal la cik fa sampai bazar tadi...fuhhhhhh... best sebab tak ramai orang lagi...



cik fa dah lama nak update pasal berbuka puasa dengan mr bola hari ahad tu..tapi masa mencemburui cik fa plak (ayat gediks gitu)..tak sempat nak update...memandangkan kelas habis awal..cik fa try cepat-cepat eh update nih..nak tengok epilog syurga cinta plak (tak best ceta tu).. tapi still nak tengok..motif:nak tengok si mia comey lotey tu okeyh bukan nak tengok si hanafi (fav pelakon si roomate cik fa)...


disebabkan nak cepat...cik fa just letak caption je bawah gambar ringkasan cerita..it is ok???ok ja la eh...=)


vanue: restoran intai-intai
more info:KLIK




jem-jem...nak roti...(puasa oiiii...puasa)..so yang boley buat menKLIK-KLIK dalam kereta






ala..si bola pun nak jugak...okey2..meh sni..KLIK..smile la dear...







pemandangan intai-intai..bertasik..cantik kan..







tengok tu dia..kalutnya dia takut kambing dia habis (nak hambik kau...orang tu bagi setongkol terus)..suka sangat la dia tu...






juadah berbuka...banyak kan kitaorang ambik..habis okeyh..tinggal yang tak sedap sikit ja tak habis..yang lain licin siap tambah lagi...(dua-dua perut tong)






alamak..tengah telan air liur nih...sedap tu..sabar-sabar






huhuhu...tengah bersabar..menghabiskan masa dengan KLIK-KLIK lagi..yeyyyyyyyy






tengok si bola..makan sampai tak tengok orang sebelah...






mini cupcake comel...



haaaaaaaa...macam mana..kalau cari-cari lagi tempat berbuka..try la dekat intai-intai okey... 1-7 ramadhan rm39 lepas tu rm48 kot kalau tak salah (promote-restoran intai-intai kena bagi komisen nih)...okey la..nak tengok mia comey lotey...daaaaaaaaa....



tapi before tu..kenapa orang suka sangat ambil picture dekat cermin kereta ..so cik fa pun nak jugak..nak jugak...nah hambek.. cik fa dah tempek besau-besau kat sini...




No comments: