Labels

Thursday, July 15, 2010

rooMate baru la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mari dekat..mari dekat..(macam iklan mayonis pulak)..=)..gelapnya langit..mesti nanti hujan lebat nih.. sedap kalau tarik selimut...tapi apa pun better tunggu zohor..dah solat boley la tido dengan tenang kan..

nih dah masuk hari ketiga pegi kelas..tapi lecturer tak masuk..cik fa yang terlebih rajin ke lecturer tak ada mood nak mengajar lagi...ya la..1st week kuliah kan..dah la cik fa excited nak belajar..esok kita tengok plak ada kelas ke tak..tapi yang tak bestnya kelas postgrad nih sebab kelas direct 4 jam.. paling kejap pun 3 jam ja...macam mana la cik fa nak hadapi nih berjam-jam dalam kelas.. kelas yang 2 jam pun....dah blur-blur..nih 3 jam-4 jam...adoi..naik kematu la bontot..tapi apa pun.. perlu bekerja keras untuk setahun bergelar postgrad...cyaiyok cik fa..!!!

sekarang cik fa bersiaran secara langsung dari puncak kolej pendeta zaaba..semalam baru berpindah...cik fa ada roomate baru...excited gitu...nak tau roomate cik fa???dia orang kelatan yang loghat utagha...macam mana tu..tinggal & lahir kelantan...tapi loghat pekat utaqha tu.. pkir-pkirkan lah.....


ada rupa orang kelatan tak???ka orang utara??

tu la wajah suci lagi murni roomate baru cik fa...(cik fa curi dari fb dia..shhhh..dia tak tau nih).. cik fa tak berkenalan habis lagi dengan dia..yang cik fa tau nama dia nim...eh korang perasan tak muka nim nih macam muka debab yang kawan cik fa tu...yang cik selalu cerita tu...kan...sama ja..sama debab..sama kaler..sama la semua...tapi debab kawan cik fa tu..makin bertambah-tambah kedebaban...ehehehe...sebenarnya nim nih mak orang kelantan..ayah orang kedah..tu yang mix macam-macam negeri tu...sama la macam bola-bola tu...parents orang kelantan..lahir kelantan.. tapi cakap kelantan tau tau langsung...sungguh simpati dengan bola-bola..tak pandai khecek kelate..tengok cik fa..pandai nih kechek kelate..

5 comments:

nEa FleriDa said...

ceyy dah dpt rumte baru.. ;)

hanim said...

ya la....tu yang jdi make cendawe....hahahahahahaha

buxx_szmania said...

nea:a'a...roomate bru la..kne menyesuaikan diri nih..

hanim:hahahah..kulat la

Ball said...

org pndai kechek klate la.. ;-p

buxx_szmania said...

ball xpandai pun