Labels

Friday, July 2, 2010

pagi kot cik fa bangun

morning....wow..tak pernah nih mornin-morning wish dekat korang....heheh..kita letak picture sunrise yang cik fa dapat lihat dari bilik nih...sebab nanti korang tak caya cik fa bangun awal...



hahah..cantik tak???apa??tak percaya??ya..memang cik fa tipu...cik fa tak nampak pun sunrise dari celah-celah tingkap bilik nih secantik picture tu....teringin nih nak tengok sunrise & sunset clear...wooo....kalau boley tengok mesti aku 'jakun' gila ....adoi..perut pulat sakit ja nih.. dah dua kali ke bank melabur nih...jangan la perutku sayang..hari nih perlu menjadi 'busy bee'..kena pegi taklimat la...nak buat medical check up la.. nak bayar yuran lagi..banyak-banyak lagi la...okey.. cik fa perlu chow dulu sebab debab hanim dah message...again..."SELAMAT PAGI" & "GOOD MORNING"..(poyo sebab tak pernah wujud di awal pagi)...heheheh..

No comments: