Labels

Monday, July 19, 2010

mau kurus..mau kurus...

sejuknya sekarang...rasa macam kat antartika la pulak...sejuk sampai tahap beku la...kalau kapal titanic lalu mesti dah langgar ice berg kat depan bilik cik fa dah nih...sangat la hiperbola kan.. saja nak cakap lebih-lebih...baru la rasa macam kaw ja ayat..(tak kena mengena langsung kan)..

kalau sapa-sapa yang tertinjau status muka buku cik fa mesti korang terbaca yang cik fa bagitau nak g jog petang tadi kan...dengan sukacita dan rasa bangganya cik fa nak isytiharkan yang cita-cita cik fa mau berjogging petang tadi terlaksana dengan jayanya bersama si roomate dengan si neighbour..clap**clap**..semua bercita-cita mau kuruskan badan yang dah macam mak orang dah kalau tengok..

korang tengok ja la aksi-aksi petang tadi..(pic nih diedit sebab menggunakan camera fon yang hasil picture yang tak lawa)..kalau ternampak benda berlapis tu...abaikan okeh..itu la objek utama yang mahu diREDUCEkan..






sempat stop & pose masa jogging...






si roomate & si neighbour dah macam duta untuk slimming world (before punya ok)






ouchhhh..sakitnya kaki..si roomate masik mampu senyum..main tipu pijak batu besar yang tak sakit..


dah sakit tapak kaki pijak batu...meh kita senam sikit ok..(ikut gaya cik fa & team bersenam okey)































last sekali...kalau ada bau kaki tu..tu kaki yang tak dibaluti dengan kain.....sangat berbau..=)




ada lagi sebenarnya picture yang tak letak disebabkan sexy sikit rasanya bila letak..so disimpan aja okey...sapa-sapa yang dah naik semangat mau berjogging tu sebab jeles takut cik fa lagi kurus..tunggu siang esok okey..jangan g malam nih..dah lewat..bahaya..=)

No comments: