Labels

Thursday, July 1, 2010

kembali menjelma....

assalamualaikum bloggers...ya allah lama sungguh tak mengarut kat blog nih...lama tak buka blog..tapi fb tiap hari buka..nasib la password blog ingat lagi...ish2...dah usang tanpa apa-apa baru pun dekat blog nih..dah usang macam rumah hantu dalam seekers pulak..eeeeee...seram...

dah lama xupdate sebab cik fa dah dapat keja jadi penanam anggur tetap...tu yang tak sempat nak update apa-apa tu..hari-hari pegi bekebun dekat atas katil dengan meja makan..tu yang tak update ceta apa-apa tu..tapi mesti korang tertanya kenapa cik fa boley update pulak malam nih kan??macam biskut pulak..kejap ada kejap x...opss.. korang tak tertanya pun la..sapa la nak ambil tau kan..baik korang ambil tau pasal isu pendedahan bf fasha sandha..pastu tanya artis mana pulak nak kawen...sapa menang world cup.. lagi berfaedah kan..lalala...xpela ...cik fa nak gak bagitau...cik fa dah dapat kerja lai baik dari penanam anggur tu..sebab pokok anggur cik fa tanam tak besar-besar pun..cik fa plak yang makin besar...

sebenarnya cik fa akan sambung master..syukran....lama menanti..so 5hb nih cik fa akan register...sekarang cik fa dah dekat bangi..debab hanim & amey pun sambung gak...yeyeeyy.... still lagi dengan diorang...and cik fa pun dekat dengan abang bola...heheheh...okey la..cik fa terpaksa undur diri ye...sebab sok subuh-subuh perlu menjemput debab hanim dekat hentian bas...nanti kita mengarut lagi okey....nitezzzzzzzzzzzzz....but mesti korang nak tengok da latest cik fa...(untuk sesiapa yang rindukan cik fa la)..heheheh..tapi korang jangan terkejut atau ketawa k..janji tau...
;
;
;
;
;
;
;
taraaaaaaaaaaaaaa...(maaf ye dari belakang je k..**malu**)

gemuk kan sekarang....hasil penanaman anggur selama sebulan..(p/s:jangan korang cuba tanam anggur k-inilah hasilnya)
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

tipu je..saja hiperrrrrrrrrrbola.....memang la sekrang gemuk..tapi xla macam pic di atas...
azam sekarang mau diet & jogging..mau kurus seperti minah sebelah cik fa tu..

4 comments:

BaLL said...

fa da balik.. fa da balik.. fa da balik... yesss... skenya... bleh la dating2 ngan fa.. tgk movie.. mkn2... lepak2.. jalan2.. jd model iqbal.. hehehe... :-)

buxx_szmania said...

mau2...
hehehehehe

yanalililala said...

mula2 tgk gmbr bju biru. biar btol. mcm bkn je. skali mmg bkn. huhu

buxx_szmania said...

hehehhe...yana teripu ye..
heheh...tkot la jd cm tu..
mkin gemuk nh