Labels

Tuesday, July 27, 2010

hari TING TONG

assalamualaikum


adoi...rasa *ting-tong* la....banyak sebab yang membuatkan cik fa rasa macam %$#@!~~~.. sebab pertama...mesti korang dapat agak punya...mesti kena mengena dengan notes dan seangkatan dengan study kan..ya..101% betul...cik fa baru siapkan slide presentation untuk khamis nih punya presentation...kenapa la makin banyak presentation dengan assingnment..makin menambah keTING-TONGan...$%%^*/>.sabar-sabar cik fa..kuatkan semangat anda...anda mampu mengubahnya...



kedua : sebab tadi tengah syiok-syiok tap..tap...klik..klik laptop nih bersama cik roomate...bertungkus lumus..bersusah payah...berhempas pulas...wow...extravaganza ja kan... tu la buat lagi keja last minit...tiba-tiba...zassssssssssssss....bauan nescafe berjalan-jalan mamasuki lubang hidung...(terbayang maya karin menikmati nescafe dalam iklan)....terus rasa macam pening-pening macam orang mabuk pregnant...hahahha..lebih ja..macam la pernah rasa mabuk pregnant...nih semua hasil pembacaan status bakal ibu-ibu di fb or blog ceta pasal experince diorang prengnant....nih jangan kata cik fa gatal pulak..nih semua kan pengetahuan am.. perempuan kan kena tahu benda-benda nih kan....so cik fa tak gatal la kan...cik fa nih tak boleh bau nescafe ka coffee ka..tambah-tambah la kalau minum..mesti stim ja kepala nih...tapi kalau kopi cap gantang tu..faveret la..pastu ambil biskut mayat tak pun bahulu cicah dengan kopi... mesti terangkat habis la......



ketiga : sebab cik fa mendapat si roomate yang agak Ting Tong gak..tu yang makin Ting tong tu.. hehehe...(jangan marah ya si roomate)




roomate:pstttttttttttttttttt...tumpang lalu..

cik fa: ala..nak gak si roomate tu mencapap...sibuk ja selalu...sian si jiran dibelakang..nampak sikit ja...


cik fa bagi laluan kepada si jiran mencapap gak...tapi semua picture ada si roomate nih...sibuk ja dia...




hari nih cik fa secara rasminya sudah bergelar isteri orang..eh2..bukan....rasminya bergelar student UKM lagi...bukan ex UKM....kalau tak duduk UKM 3 minggu nih kan macam pendatang tanpa izin..tak da kad matrik...sabar ya UKM..insyallah setahun ja la lagi di sini......sabar menahan kerenah cik fa dan si roomate yang TING TONG.....




penat-penat buat keja tambah Ting Tong yang berlebihan...HAVE A BREAK...HAVE A MARKS & SPENCER....sorry ya KIT KAT...pinjam tag line....1st time rasa marks & spencer punya wafer.. cedap bangat...rasa lebih kurang ja macam KIT KAT...just lebihnya rasa caramel....yummy*** abang bola jangan jeles...cedap ooooooooo..

2 comments:

hanim said...

aku plak yg ting tong~~~

ball said...

hanim mmg ting tong pun..