Labels

Friday, July 9, 2010

cik fa berSKANDAL.......

selamat hari jumaat semua...dah breakfast ka???cik fa xbreakfast lagi...opsss...jangan cakap cik fa baru bangun eh...cik fa bangun tadi dan dah siap mandi ok....ha..nak ingatkan yang bergelar lelaki tu nanti jangan lupa pulak solat jumaat...

cik fa sedih la..nak share dengan korang nih..boley kan...cik fa dah ada boy baru...baby boy???oh mesti la bukan...tapi boy friend baru...abang bola macam mana???mesti korang tertanya kan..cik fa still gak dengan abang bola...cik fa ingat nak buat boy tu skandal baru kot..okey tak?

curang???owh semestinya tidak..sebab cik fa dah berterus terang dengan abang bola dah...dia terima ja..baik kan abang bola..tu la yang cik fa bertambah-tambah sayang dekat abang bola tu.. dia sangat memahami...tapi cik fa belum jumpa lagi dengan skandal baru nih...kejap lagi cik fa ada date dengan dia..cik fa pun tak tau rupa dia macam mana..tapi cik fa dah google..nih cik fa dah letak picture si dia dekat bawah...



what????skandal cik fa pokok..sabar-sabar..jangan pengsan dulu..biar cik fa jelaskan..ya..tu la iras sikit skandal cik fa..sebab cik fa kan tak jumpa dia lagi..so tak ada la picture dengan dia lagi.. nama dia 'mr acacia'...gagah kan..tuff je..tapi kulit dia gelap...rambut plak dia dye green..wow.. sangan kacak..ala korang nih..cik fa mungkin akan bersama 'mr acacia' selama setahun..dia la yang akan menemani cik fa sampai habis master nih...hope sangat dia tak buat perangai tau..nanti susah cik fa...tapi abang bola tetap di hati..ehheheheheh..oppss terjiwang plak...

2 comments:

hanim said...

bengong

Ball said...

fa bengong.. bengong.. bengong... bemngong...