Labels

Thursday, July 15, 2010

CEDAP....TAK TIPU OKEH.....

BLURPPPP...!!!allhamdulillah...kenyangnya..ha..cik fa baru pulang dari mcd nih..tapi before tu g isi minyak keta full dulu...yela..sok kan khabarnya minyak naik lagi..adoyai..parah hidup macam nih..kalau la boleh isi tank minyak kereta dengan air ka..takpun dengan angin ka..kan best... dah la hidup cik fa sekarang "kais pagi makan pagi..kais petang makan petang.."..macam nih la hidup student yang kesempitan...semuanya sempit..poket sempit..purse sempit..akaun bank pun sempit...dah macam 'ADNAN SEMPIT' dah cik fa rasa...tapi 'ADNAN SEMPIT' okey la dapat gf kaya...lepas nih tak la terasa sempit..tapi tak baik habiskan duit orang..nak kaya..usaha sendiri baru besttttttttt...

eh..korang sedar tak mcd sekarang ada burger baru...'GCB' namanya..kalau terbalikkan jadi 'GCB''BCG'...macam nama injection masa sekolah dulu..(nim aka roomate cik fa yang kata)..cik fa nih lambat sikit nak pikir satu benda tu dalam-dalam...sebenarnya 'GCB' tu 'GRILLED' 'CHICKEN' 'BARBEQUE'..cik fa kasi tayang dulu..bagi korang terliur...





macam mana..??terliur??tu lap dulu air liur tu..menitik macam air hujan dah tu...cik fa tambahkan lagi picture bagi korang terliur..jangan sampai banjir lantai penuh dengan iar liur sudah..=)




nih la packing 'BCG' yang masih berbaju...




kita buka baju dia..macam mana...??indah khabar dari rupa kan?? tapi rasanya sangat sedap.. cik fa suka bangettttttttt....




opssssss...tergelojoh pulak..tu menandakan ianya sangat sedap ok..(fullstop!!)



sapa nih???nih la jiran depan bilik cik fa...cik amey gendut namanya... dia nih makan burger plik skit..makan roti dulu..pastu baru daging..pastu baru roti yang bawah tu.. kalau g mcd,dia ambil sos banyak gila..mesti kalau tokey mcd tau nih..pening kepala..sebab rugi dengan budak bernama amey gendut nih...




acececececcece...ayunya roomate baru cik fa nih...lembut je kan..kelembutannya seiring dengan maksud namanya...
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;


eh..ada muka abang bola la...alolololo..sedihnya muka bola tak dapat ikut makan tadi...jangan jeles..hehehe..=) cedap gilaaaaaa la burger tu abang bola....padan muka tak boleh ikut..awak kena kerja okeyh..nanti kena marah dengan boss...=P

No comments: