Labels

Thursday, July 15, 2010

BIG BR#*$T!!!!!!!!!

nak update lagi..lantak la...nak kata cik fa kechiwi ka (orang kedah mybe tau kot kechiwi tu apa..)..kalau keinginan korang tu melonjak-lonjak sampai rasa tak boleh nak lunch sekarang..teringat kechiwi tu apa...buah kiwi ka..burung kiwi ka..try-try tanya membe kedah..mesti tau kot...maybe kedah pure tau kot..

korang baca tak metro hari nih????ala pasal "Padah Payu Dara Besar"..tersentap cik fa oooo tengok picture model tu...ala nama dia "Sheyla Hershey"...ala yang model Mexico tu...eh..bukan model chocolate Hershey la...sebenarnya cik fa pun tak kenal model nih...besar gila la breast dia.. tu la operate lagi nak besarkan breast..sedangkan yang tuhan bagi tu dah cukup elok...nak ubah pulak.. kan sekarang sampai tak boleh bernafas...


nih la cik fa letak picture model tu yang sopan sikit..nanti tak pasal-pasal tercemar pulak blog cik fa dengan picture yang lebih-lebih sexy...(nak tengok lagi cari dekat google..cik fa google je nih..)

tu operate breast..sekarang nih semua benda boleh ubah kan..makin pandai manusia nih.. makin jauh pulak dari agama..sepatutnya makin pandai..mesti boley pikir elok-elok..haish..setiap ciptaan tuhan tu..dah sempurna & elok dah..tak payah nak ubah...terima seadaanya...

kalau korang nak tau lagi berita pasal nih..baca dekat mymetro k..myMetro

2 comments: