Labels

Sunday, July 11, 2010

apabila IMPIAN menjadi KENYATAAN....

Assalamualaikum & selamat malam..amacam weekend korang???cik fa punya weekend penuh dengan aktiviti mengukur kl + putrjaya..sampai rasa lenguh otot-otot kaki nih..

nak tanya nih...korang ingat lagi tak entry cik fa pasal kereta idaman cik fa..argh.yang dulu tu...cik fa nak letak link bagi korang ingat tapi cari tak jumpa.. xpa..abaikan k sebab tak tanya masa exam la...jangan stress2 ..sebenarnya cik fa sekarang dah beli kereta idaman tu...kalau korang ingat cik fa nih tergilakan mazda 6 (putih) atau mazda 3...sekarang mazda 3 (putih) sudah menjadi milik cik fa...korang tak percaya..???xpa-xpa..xda hal la...nih cik fa sertakan bukti...



so sekarang percaya tak??tak jugak???kalau cik fa kata abang bola beli BENTLEY..korang caya tak???apa???still tak percaya??okey2...cik fa letak picture abang bola dengan BENTLEY kesayangannya okey..



ha..macam mana..sudah percaya ka??hahahaha...apa la cik fa oiii..ya pun nak menipu pandai-pandai la berlakon sikit...ambil picture buka pintu kereta ka..duduk dalam kereta ka..logik la sikit.. nih picture hanya disisi kereta..sentuh pun tak...nampak sangat la menipu kan..heheh...cik fa tak pandai la nak berlakon..kalau pandai berlakon mesti Lisa Surihani tak laku punya...meraung dia sebab tak dapat tawaran berlakon...nanti semua filem muka cik fa ja..=).. ouchhhh..terperangan (perasan+berangan) plak...(tiba-tiba terngiang lagu billionaire-travis mccoy...

enough la cik fa oiii jadi terperangan tu..esok dah start kelas..pegi la tido...nih mengadap laptop ja dari tadi...tapi kan before tu cik fa nak bagitau nih...nih betul nih..percaya tau...sebenarnya cik fa tunggang kuda ja...tak mampu ada kereta..nak tengok kuda cik fa?tu kat bawah tu..



nih la dua ekor kuda cik fa...fikir-fikirkan la kelogikan cerita cik fa nih..=)

nite all....

-sorry eh kepada tuan punya mazda + bentley+ kuda2 yang comel tu sebab terperangan dengan kereta-kereta korang..huhuu..nak beli xmampu..hanya boley posing dengan kereta je..

3 comments:

mama zharfan said...

keje nanti bolehlah beli keta idaman..no worries!

buxx_szmania said...

insyallah..
kalau ada rezeki..
tkot nanti dah keja terminat kereta lain pulak xpun syg duit...=)

YanaNuar said...

Wawawawa ingatkan betul2 tadi haihhh..tipah tertipu daaa kikiki..

Hurmm moga satu hari nanti tercapai jugak cita2 Cik Fa nak pandu kete tomey tu..InsyaAllah =D