Labels

Thursday, May 13, 2010

Demam Mr.Bola

waduh,...udah seminggu dong tidak mengarut di sini..wah..cakap indon pulak ya..bukan apa..sebab demam badminton kan sekarang..lagipun petang nih indonesia bertemu china untuk separuh akhir piala uber...nak cakap china tak pandai so cik fa bantai la cakap indon..

dah seminggu dah cik fa dekat kedah..seminggu juga la dok bina badan sambil tanam kangkung.. kalau cik fa kata tanam angur..confirm korang xcaya kan..mana da orang tanam anggur kat kedah nih..kalau kangkung confirm 100% korang caya kan...berukband nih pulak bertukar menjadi siput sedut..tersedut-sedut nak online..tu la reason utama cik fa lama xonline..kalau online pun buka fb pastu approve friend request..pastu tutup..tu ja la keja seharian selain menanam kangkung...

dah seminggu gak la cik fa jauh dengan mr bola..mesti korang kata ala ramai g yang bercinta jarak jauh kan..ok ja..cik fa nih gedik la...lantak la apa orang nak kata..yang pasti cik fa rindu sangat kat mr bola..disebabkan kitaorang selalu messsage..before tido call...so xda la terasa..tapi cik fa terasa la jugak...=(..tapi bila mr bola kata akan datang kedah nanti...so cik fa terus melompat kegirangan macam budak-budak dapat lolipop..tq mr bola...cik fa akan tunggu kamu tau..

No comments: