Labels

Friday, May 7, 2010

untuk dia yang pernah bergelar sahabat



new post again and again...nih entry yang ke-3 untuk hari nih..sebab??sebab nanti cik fa susah dah nak berbelog apabila berada di rumah..so hari nih marathon olimpik berbelog la...tapi entry kali nih cik fa buat khas untuk someone yang pernah bergelar sahabat but now bertukar menjadi enemy...

untuk 'someone' yang xboley diberitahu namanya...cik fa minta maaf atas segala salah silap selama kita kenal..cik fa sampai sekarang tak tau apa sebab atau punca kitaorang jadi macam nih..cik fa akui maybe mulut cik fa nih menyakitkan hati 'someone' tu kot...apa pun...cik fa minta maaf sangat-sangat...sampai saat dan ketika ini kita still xbersemuka dan berbincang..maybe itu jalan terbaik.. apa pun..'someone' tetap pernah menjadi kawan baik cik fa suatu ketika...

cik fa still sayang dan sudah memaafkan salah silap dan halalkan segalanya untuk 'someone'...cik fa akan sentiasa mendoakan kebahagiaan dan kejayaan 'someone'...walaupun kita pernah terserempak tapi masing-masing dengan keegoan sendiri..cik fa bukan xnak message 'someone' untuk minta maaf..cukp la apabila 'someone' cakap something yang cik fa rasa itu kali terakhir cik fa message dengan 'someone'...apa pun cik fa still mengambil tahu perkembangan 'someone'.. mama dengan ayah cik fa pun still tanya pasal 'someone'..tapi cik fa hanya mampu tersenyum...

cik fa akui kekadangan rindukan 'someone'..sebab dulu kita pernah menjadi roomate bergelak menangis sama-sama..pic 'someone' pernah menghiasi sudut pelengkap hidup di blog cik fa...sekarang dah zero pasal 'someone' dalam hari-hari cik fa...but cik fa try terima hakikat dengan apa yang terjadi...'someone dah ada life sendiri dengan kawan-kawan yang lebih baik...maybe itu la hikmah yang Allah berikan... hilang satu benda mungkin hikmahnya kita akan dapat benda yang lebih baik...

kalau someone membaca entry nih...cik fa minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki...

3 comments:

Akif Mazlan said...

bersahabat semula laa ngan dia,
huhuhu

buxx_szmania said...

insyallah kalau diberi peluang

.millalara. said...

yg bernama kenangan itu indah kan.. :)