Labels

Friday, May 7, 2010

makan-makan dan makan

salam semua..wow...dah bersepah bersawang dah blog nih...lamanya tak update dengan entry mengarut..mood nak berbelog telah dicuri oleh kebizian mengahabiskan sisa-sisa hari untuk tinggal di bangi nih..sebenarnya banyak ceta yang nk diceritakan tapi tah la malas gila la nak update...nak cerita pasal brownies yang cedap bangat tu..cerita pasal g melaka..cerita cik fa cirit birit..banyak kan cerita tertunggak nih...xpe..slow-slow okey..akan diupdate nanti..so korang jangan terkejut kalau hari nih saja cik fa akan update bebanyak entry..

sebenarnya entry nih khas untuk abang bola sayang..malam tadi last kitaorang jumpa..sebab sok cik fa dah nak balik ke negeri jelapang padi dah..dah habis pun 3 tahun sebagai student ukm..kalau ada rezeki sambung lagi...cik fa akan wujud lagi la dekat ukm nih...insyallah...

best sangat seharian semalam dengan abang bola...thanks dear sebab ambil cuti semata-mata untuk cik fa..and thanks bawak g makan-makan dan makan ja semalam...sebab cik fa dengan abang bola nih kalau keluar...tak sah kalau tak makan banyak kali...tu adalah satu kemestian.. sebab dua-dua suka makan...tu la persamaan pertama kami..

cik fa tau abang bola sedih sebab nanti dia tak boleh bawak cik fa g makan-makan dan makan dah...tapi tak pa..kalau jodoh kitaorang panjang..tiap-tiap masa abang bola boley belanja cik fa makan-makan dan makan..heheh...tapi abang bola kena la simpan duit dulu..baru la boley nak jaga anak dara orang kan..

abang bola cepat la g kedah nanti..nanti cik fa pulak belanja makan-makan dan makan eh abang bola...makanan dekat kedah banyak..pastu murah..so boley la abang bola makan banyak tau..bagi gemuk sikit...sekarang kurus sangat..

cik fa tengah cakap dengan ayah...ayah gtau mama dah discharged dari hosp..
syukur..(cik fa xpreggy lagi okey walaupun ilustrasi pic cam preggy..tu hanya perut yang makin menampak kan dirinya-perut nak memcapap jugak)

yummy**white chocolate...

tengok la budak tamak nih..air cik fa skali dia bedal..

jangan membunuh diri dengan rokok..tak rock beb...(amaran dari kementerian cik fa)
abg bola...stop okey..=0

berfoto manja sebelum makanan samapai..

yummy..dah samapai pun..dah lama mengidam nak makan dekat sini..

tapi sebelum masuk mulut cik fa...kena suap si debab nih dulu..

telan air liur okey..sebab choc dia sangat sedap...

mau try duck pulak...yummy again..

iqbal sayang aka abg bola: cik fa sayang awak sesangat dear...moga jodoh kita berpanjangan.. jangan sedih-sedih okey..kedah dengan kl xjauh pun...lagipun tiap masa cik fa temankan abg bola dalam buah berry hitam kan..so terasa macam dekat ja kan..so awak jangan nakal-nakal.. try untuk stop smoking k...cik fa sentiasa support awak...luv u my b..tq belanja semalam and bagi baby baru untuk teman tido...=)

4 comments:

Akif Mazlan said...

abang bola nih, bola apa? bola sepak atau bola ragbi? mungkin jugak bola keranjang, gahahaha

buxx_szmania said...

hahha...segala bola pun boley...

nEa FleriDa said...

smga berkekaln :) waah, sedap2 semua tu.. terliur~ (*_^)

buxx_szmania said...

amin...tq nea flerida..
sesangat sedap..
must try okey..