Labels

Friday, May 7, 2010

hanya untukmu debab's

salam petang...dekat luar dah mendung..tanda kesedihan untuk aku tinggalkan ukm..but jangan la hujan lagi...tak nak flight ayah delay...lagipun kejap lagi aku perlu bekejaran ke lcct keseorangan diri..tapi xpa..cik fa kuat..tiba-tiba plak kan...xkena mengena lansung..

nih entry kedua untuk hari nih..xpernah kan orang marathon buat entry kat blog macam cik fa nih..biar cik fa memecah tradisi marathon berbelog..kot-kot boley dapat **blog world record ka... entry nih khas untuk my debab'S (hanim & ameyra)

today maybe last ataupun tak last lagi pertemuan kita...but cik fa bersyukur sengat selama 3 tahun di ukm...at last cik fa still lagi ada kawan yang sangat baik, memahami, sayang cik fa...even masa mula masuk ukm kita xrapat macam sekarang sebab cik fa rapat dengan orang lain..tapi korang dua kawan yang sangat baik la..(jangan kembang okey)..sebab semakin kita kenal orang tu..semakin kita kenal denan perangai sebenarnya...and now cik fa sedar siapa kawan siapa lawan...

kalau time xada duit...kita sesama susah..sama-sama gelak...sama-sama kena marah..sama-sama habiskan duit...sesama makan..semua la kita buat sesama...cik fa really sayangkan korang.. hope kita dapat sambung belajar lagi nanti okey..sesama berjaya...cik hanim & cik ameyra cepat-cepat kawen okey...boley cik fa dapat hadiah...ingat deal kita...=)









napa tiba-tiba ada pic brownies terselit sekali ..hanim+ameyra+cik fa=makanan..kitaorang memang suka makan..tu yang debab sekarang...tapi korang ingat x cik fa entry brownies diorder online..xingat klik SINI..nih la brownies yang kitaorg order tu...nak tau rasa...xsedap??masam??manis sangat??no.no..no..rasanya sangat sedap..xmanis..xtawar..xmasam..semua cukup rasa.. sangat lembut..kalau korang xcye..try la order..and dia punya tokey sangat comel...
okey la..cik fa mau bekejaran ke lcct dalam hujan renyai-renyai

5 comments:

Akif Mazlan said...

cik farah dah nak balik? cik farah x smpt lg kenal sy di ukm nih, hehehhe

buxx_szmania said...

cik farah mna la plak cik akif oiii..
hehe...cik fa la..

Akif Mazlan said...

ehhhh, malunya~ hahahahha,,,

buxx_szmania said...

xpe...
xpyh malu...
no hal la bro..=)

hanim said...

sweet2..hahaha...da kembang setaman...i'allah jmpa lgi nti....