Labels

Wednesday, April 28, 2010

resepi hangit macam taik kopi pekat-pekat

allhamdulillah..syukur..finally selesai semua exam cik fa selama tiga tahun di ukm tercinta nih (opss tak tercinta la sangat sebab yuran mahal..then semua benda duit, duit dan duit sahaja)..cam na la cik fa nak jatuh cinta dekat ukm nih..cinta untuk ukm hanya suam-suam suhu badan sahaja okey..eh suhu badan berapa eh..???lupa pulak..37°C kan???para doktor dan nurse...ada betul ka nih???

tadi adalah paper yang paling cik fa rasa stress la nak jawab...perah santan lagi cepat dari nak memerah otak yang tepu nih..tak tau la cik fa goreng apa tadi..rasa dah hangit hitam melegam macam taik kopi dah kot cik fa goreng tadi..nak tau x muka cik fa cam mana tadi masa jawab???nak tau ka???la..cik fa pun tak tau...kalau tadi boley bawak masuk fon..dah cik fa bercamwhore dah dengan muka lebih kurang macam ulat gonggok tu...tapi cik fa hidangkan gambaran cik fa dan dua debab masa exam tadi..


berdasarkan gambar di atas (wah ayat membuat tesis nih) sila la kamu fokuskan dua biji anak mata kamu yang cantik dan bersinar-sinar tu dekat meja cik hanim dan cik ameyra...mereka sangat tenang menjawab paper tadi...tapi cik fa dan cik bedah..terkantoi-kantoi mahu menjawab..masa nih la cik fa dok mengingati resepi mahu mengoreng sampai hangit macam warna taik kopi..gambar tu hanya gambaran lakonan semata-mata..tidak ada kena mengena dengan yang hidup dan yang sudah tiada..

3 comments:

hanim said...

bengong...ak pon goreng hangit tdi cam nak teriak ja jwab soaln tu...huhuhuhu

buxx_szmania said...

hahah..
hangit ka..
cam bau ketiak ank

hanim said...

bengong fareehah...