Labels

Wednesday, April 21, 2010

rasa cam dah habis exam...sedangkan baru 1 paper

nite everyone....syukur...dah lepas azab 1 killer paper cik fa tadi....buat dah..no komen..just tawakal...cik fa dah usaha...really suka kalau time-time exam nih..mesti mama dengan ayah akan call banyak kali..before paper dengan after paper...sangat concern dengan baby diorang nih..baby lagi ke...hahah...bantai ja..still terasa macam baru dilahirkan ja apabila dimanja dengan ibu bapa.. betul x...??

then after habis exam g makan..plan nak tunggu 'nite market' nak g cari tudung syria..xmampu nak bli kat blog-blog...sungguh mahal..cik fa nih hujung sem ja..huh..poket koyak la..huh..punya la xtau nak buat apa sambil nak tunggu 'nite market' open..ada ka...cik fa gila p ajak budak-budak debab dua orang p jalan tar... si budak debab 2 orang tu..iya ja...no hal ja sentiasa..hahah....

sampai ja..masuk keluar masuk keluar masuk keluar kedai..last-last masuk xkeluar-keluar satu kedai nih..dapat gak tudung syria yang ada bentuk kat bawah..so senang la pakai..siap boleh pilih lagi inner.nak corak ka apa ka...rm20 ja...sungguh teruja...debab 2 orang pun beli..dah beli..baru la keluar kedai..gila apa xkeluar-keluar...cam na la nak menonline kalau xkeluar kedai tu....nanti ada orang rindu plak..ahaks...perasaan la cik fa..

then g la sogo sebab baby kcd parking kat sana...so cik fa menunaikan janji pada 2 debab nak belanja diorang eskrem...so taraaaaaaaaaaaaaaa....

ice cream from famous amos..fruity....=) (jangan claim dah kt aku ya debab-debab)

nih la dua debab tu bergaya dengan eskrem..xsabar ka debab nak makan...tunggu msuk keta dulu ya.....

tengah menjamu selera dalam jem...jemput-jemput...


nih la debab hanim....bergaya dengan syria bru & inner cik fa..(hanim aku curik kat fb ank..halalkan eh)

p/S:happy 3rd anniversary hanim & jawa...moga jodoh berpanjangan ke akhir hayat...kawen awai...bley aku dapat hadiah..(jangan lupa hanim_janji tetap janji)...produce baby banyak-banyak...

1 comment:

hanim said...

halal2 gmbaq tu...heee...tq2...jnji2 sapa kawen dlu bgi hdiah...huhuhu