Labels

Friday, April 2, 2010

janji cik fa dah cik fa tunaikan



woww..banyaknya..apa tu..cik fa berniaga ye...???kalau ada yang nak tanya cik fa berniaga ke?? berniaga apa??bila??kejap....kejap....kejap...cik fa nak bagitau ni...dengar betul-betul ya...tu hadiah yang cik fa janjikan nak bagi kepada semua pemenang giveway contest b'day blog cik fa... cik fa dah pos hadiah tu petang tadi tau...kepada pemenang-pemenang yang dh dapat...please inform cik fa...reply dekat comment nih ke..dekat shout mix cik fa ke...ok je..heheh...terimala hadiah yang xseberapa dari cik fa..nilainya xpentingkan.. asalkan keikhlasan cik fa memberi hadiah ni...=) [penaja rasmi hadiah-abang bola--->tq abang bola]


la...tibe-tibe ada muka cik fa tengah monyok..merajuk nih time nih..dicandid oleh mr bola.. muka monyok sebab xboleh berbelog maybe selama seminggu..sebab cik fa balik rumah..line berukband dekat rumah xbape ok..kalau line berukband ok dekat rumah..cik fa update benda baru eh...i will miss u all bloggers..and i will miss my bola jugak...

12 comments:

nEa FleriDa said...

sewonoknya dyaorg dpt hdiah..

mama zharfan said...

bila i dh dpt terima hadiah tu nanti, i inform kat sini and buat entry psl hadiah ..;) tak sbr tunggu hadiah!!

nurKN @ Nur said...

wah..best2..tp nk tnye gak la..pic kt ats dgn sidebar tu cik fa pkai tdung jns pe ek? bli ktne?brkenn la..(sori lari tjuk..)

noor afzan said...

belum lagi di terima..
kalau tak hari ni, next isnin baru dapat kot..
thanks yep..
dapat je saya terus update kat sini..

PiNk ButTeRfLy said...

cik fa cayang!!!!

dah dapat dah kol 3 petang tadi. so sorry lambat bagitau.

mase ncik posmen sampai tadi, i tengah siap2 nak gi class so tak sempat nak drop comment.

i really like the gift!!!! so me!!! hehe..

nanti i nak buat entry pasal hadiah ni, esok or lusa. i inform u k? thanks again dear! thanks also to ur boyfie sebab sponsor. =)

mama zharfan said...

dear cik fa sweetie

dh dpt hadiah tu td ;) tq soo much!!

love it. nanti i buat entry psl hadiah tu yer ;)

tq to ur bf sbb jd tukang sponsor hadiah ;)

mama zharfan said...

ok, dh buat entry;

http://suzie284.blogspot.com/2010/04/cutey-prize-from-cik-fa.html

PiNk ButTeRfLy said...

cik fa!!!

i dah wat entry pasal hadiah u bagi. thanks!!

http://lovepinkbutterfly.blogspot.com/2010/04/butterfly-gift.html

rosilah said...

ok hadiah dah sampai..nanti ilah buat entry erk

noor afzan said...

sala..adiah dah sampai yea cik fa..
thanks..
comel sangat..=)

shayra said...

both celcom dgn maxis ka slow?
sbb kat sini, celcom slow gla, but then switched t maxis jadi laju teramat.

takpun, go for streamyx @ wimax, :)

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網