Labels

Thursday, April 8, 2010

inner colourful cik fa

salam semua...rindunya cik fa nak merepek dekat blog nih...walaupun berukband slow lagi pada 'siput babi' berjalan..tapi cik fa gagahi juga nak update..dah bersawang..bertikus..berlipas blog nih dah lama xdupdate kan..so cik fa cuci-cuci blog nih dengan merepek sikit-sikit...cik fa sekarang dekat kedah...online nih pun depan sawah padi yang menghijau...wah2....rasa macam penulis novel plak...cari tempat tenang bekarya..

cik fa ada berita baru untuk semua...cik fa balik nanti...cik fa akan berniaga..ha????jual apa ya.. jual inner yang macam cik fa pakai tu...kepada orang yang risaukan bentuk mukanya bulat bila pakai selendang..cuba la inner cik fa..mesti xnampak bulat...macam-macam kaler ade...sapa yang rasa berminat.. tunggu la.. harga sangat murah..jangan risau...sapa yang xtau inner tu apa... tengok pic cik fa dalam entry sebelum nin..yang hitam & merah yang dipakai bersama selendang tu la inner..
kain yang cik fa gunakan adalah kain jersey...xpanas dan selesa...

nantikan ya kemunculannya minggu hadapan...=)

No comments: