Labels

Sunday, April 18, 2010

CIK FA ADA SKANDAL..kantoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

salam semua....

kepada semua student ipt...mesti sekarang tengah kesibukkan menstudykan diri kan..cik fa???cik fa student yang xsedar diri sebagai student,..tu yang xstudy tu..sibuk berfb...berjalan-jalan...bca blog orang...update blog sndri..dan sekarang baru ja lepas baca blog cik nadia bayu..sedih lagi terasa...xcaya korang baca la..

okey..enough dengan keemosian seorang perempuan aku...aku update kali nih bukan nak bereemo-emo...just nak cerita kegembiraan aku berjalan-jalan kat melaka semalam dengan skandal aku...SKANDAL??CIK FA ADA SKANDAL???wowow...ya cik fa dengan ini mengisytiharkan cik fa ada skandal..sapa???nak tau kna la menahan cik fa mengarut nih..last dapat la tau...siap tengok muka g..

pagi semalam bangun tido..cik fa ajak la skandal cik fa g jalan tar...konon-konon nk g usha tudung..pastu si skandal nih pun cakap la dia nak bawak g satu tempat...tanya punya tanya...dia kata nak bawak g melaka..cik fa tergamam sesaat...mana tak nya..terus teringat nota..study x lagi...tapi bila pikir 2 hari cukup nak stdy 1 subjek..(kanak-kanak jangan tiru aksi ini)..

opsssssss...dah malas nak type...nih la tadi bukan main nak update blog...besa la cik fa penuh dengan perasaan hangat-hangat taik ayam...nasib aku xsuka bunga taik ayam sekali...xpa la korang layan la pic-pic mengada cik fa dengan si skandal..



banyak kan my skandal order...dia kuat makan la...perangai sama macam abang bola..


g melaka xsah xambil pic depan a famosa...cik fa pun nak jugak

wah....pic paling cik fa suka...macam nak buat cover album gitu...


tengah memikirkan apa la abang bola buat..minta la xkantoi...

minum dulu setelah penat meronggeng dan bermanja dengan skandal

cik fa nak jadi kecik cam alice in wonderland boley??

huh...spa nih????nih la skandal cik fa..rupa lbey kurang cam abang bola..tapi skandal cik fa kulitnya lagi gelap..taste cik fa memang rupa lelaki macam nih...

alamak...abang bola tengok kantoi nanti..xpa-xpa...jauh tu..

alamak dekat la pulak...xpe...masih boleh menipu abang bola..

nih la skandal cik fa...namanya...aaaaaa..apa eh..alamak lupa la tanya...nanti cik fa tanya dia ok..nak ym dengan dia nih....daaaaaaaaaaa...jangan jeles...

No comments: