Labels

Monday, April 26, 2010

brownies diorder online

salam cik adik..cik abang..cik kak...selamat petang..tengah minum kopi sambil makan goreng pisang ka..wow...sedapnya...cik fa selama dekat ukm xpernah minum petang pastu ada pisang goreng terhidang panas-panas.. sini pisang goreng 5=rm1..tak ke mahal tu...kalau kat kedah rm1 dah dapat penuh plastik...sungguh berbeza..(love kedah kalau bab makan)...

hari nih third paper cik fa..kalau korang mengikuti blog cik fa mesti korang tau...bila ditambah tolak darab bahagi...paper final tinggal lagi 1 iaitu hari rabu nih..yipppieeeee.....sekarang nih baru la rasa boleh bernafas sikit..kalau tak rasa semput ja...tapi boleh bernafas tak la dengan sepenuhnya lagi..sesak jugak rasa nih sebab paper untuk hari rabu tak study lagi...rasa cam nak pengsan...sapa boley tolong buatkan CPR..kejap-kejap kalau la ada orang sanggup buat CPR...cik fa pulak tak sanggup menerimanya la..takot la mulut orang tu begini dan berbau


kalau mulut orang nak buatkan CPR tu macam kat atas...rasanya cik fa tak pengsan dah kot..terus okey...ahahahha..korang sanggup???sapa sanggup angkat kening cepat...oit cik fa...dah terlajak jauh dari agenda sebenar dah nih...cik fa kalau mengarut cukup la teror..tu la mama selalau bising ja...sebenarnya entry kali nih nak cerita cik fa membeli kek sambil study...eh cik fa study sambil membeli kek...mana betul nih...argh...ada aku kisah???asalkan apa yang cik fa nak cerita korang faham eh..

malam tadi punya la kalut study tambah pening-pening sebab xfaham apa yang distudy.. yela cik fa nih one of the person yang last minit study (study last minit selalunya faham & berkesan okey untuk cik fa-so sapa-sapa dilarang membangkang)..punya la study plus mengarut dekat fb..tiba-tiba..jengjengjeng........BUZZ terkeluar dekat desktop cik fa daripada debab hanim..

lakonan semula
hanim:BUZZ
fa tasz:BUZZ
hanim:link
fa:wow hanim...sedapnya...
hanim:tu la...nampak sedap..steamed pulak tu...
fa:mau x..boley bawak g mlka sabtu nih
hanim:ha???boley..mau..
fa:share la aku ank amey ngn iqbal
hanim:no hal
fa:okey ank order
hanim:okey..

tu la situasi yang dipendekkan..malas dah nak type..panjang sangat...apa pun akhir cerita tu kitaorang dah order chocolate cheese layer brownies bersaiz Segiempat sama: 21.5cm x 21.5cm = RM36..tu paling besar okey bagi bentuk petak..aku mau yang besar-besar aja okey..so cik fa sajikan dengan picture brownies yang dah ditempah..dah akan dihantar hari jumaat nih...lagi sekali yipieeeeeeeee...nanti cik fa letak picture brownies tu yang kitaorang punya dan bagitau rasanya...sabar ya semua...jaga air liur sebelum xscroll ke bawah...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

nih la brownies yang diorder..(tengok tu..ambil tisu..kan dah kata jaga air liur...menitik dan tu)

dan cik fa sajikan dengan pilihan kek yang ada lagi..kali nih korang janji jaga air liur okey..
:
:
:
:
:
Marble Chocolate Cheesecake (baked)

coton Soft Japanese Cheesecake

okey kalau korang rasa xdapat menahan air liur dah...so g la order dekak fb..cari nama
roslinah ahmad roslly



2 comments:

si para para said...

tgk gigi chantik kat atas tu rasa hilang je selera makan untuk 24jam akan dtg...

tapi bila tgk kek kat bwh tu selera makan tiba tiba bertambah..hehe

buxx_szmania said...

xsabar mau rasa...
yehaaaaaaaaaaa