Labels

Friday, March 12, 2010

mr merah...rindu kamu...

malam yang penuh kepenatan setelah siang melalak macam serigala (karaoke dengan teman-teman serigala yang lain)...mata kuyu...mood untuk tengok movie hilang entah ke mana...ada mood untuk mengupdate blog tersayang ja... last post aku, aku ada cerita kereta angan mat jenin aku tu...kali nih aku nak cerita kereta paling aku cinta..taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

owh..kenalkan 'merah' nama yang diberi oleh mama dengan ayah.. kereta yang penuh nostalgia..walaupun pic nih diGOOGLE ja..sebab pic kereta macam nih ada dekat rumah...tapi sungguh menyentuh hati sebab terbayang ayah dukung aku masa baby lagi depan kereta nih....nih la kereta first family aku...kereta nih ada before aku wujud sebagai embryo lagi tau... sungguh lama...aku lahir..kereta nih juga la bawa aku pulang ke rumuh tok dari hospital...rasanyala...nanti aku confirmkan dengan en ismail ya...kereta nih la hantar aku pegi sekolah, mengaji Quran dan pegi manja-manja dengan ayah dengan mama...

sayangnya kereta nih dah dijual sebab dah xboleh pakai...masa kereta nih dijual..aku xda kat rumah untuk menatapnya buat kali terakhir...apa pun...i really miss u mr. merah..patutnya ayah dengan mama kena buat koleksi kereta nih...kot la aku jadi perdana menteri Malaysia ka...boleh aku letak dekat GALERI PERDANA aku nanti...(berangan sungguh fareehah)...xpa..angan-angan itu xberdosa kan..=)..pulang la mr. merah...merayu nih dengan muka penuh mengharap..

bersama kawan-kawan serigala melalak xabes-abes..



2 comments:

shayra hint said...

me too had been in the car before! :)

oh,dah jual ka?
(T_T)

buxx_szmania said...

mse kecik eh..???
dah jual la k.syera...
sedih..