Labels

Monday, March 29, 2010

makeover lah

berhempas pulas sampai menitik-nitik peluh cair otak sampai banjir lantai hanya kerana mau mengubah penampilan belog ini.wah...sungguh hiperbola sekali kata-kata cik fa ya..
saja nak menceritakan betapa stressnya cik fa edit belog yang dah berusia setahun sehari ini..mesti korang ketawakan cik fa ya sekarang..ya la cik fa nih rabun sampai buta bab-bab belog..yang tau..post entry pastu upload pic..yang lain xtau pun..sapa-sapa yang mau jadi cikgu mengajar update belog ini..sila la tampil kehadapan..belogku juga mau seiring dengan belog-belog femes lain..wah2..xda la..sapa la cik fa nak sebaris dengan beloggers yang femes-femes tu..

cik fa tukar baju baby blog ini dari ini


kepada ini



ok x...cik fa minta pendapat abang bola nih..dia kata ok..so cik fa ikut aja..kalau korang ada pendapat lain..gtau la..kalau xsuka penampilan baru pun..gtau ja...jangan malu-malu..ajar la diri ini yang kekurangan ilmu berbelog..

p/s : attention all!!!!!!!!!!abang bola juga mahu berbelog...kita tengok niatnya sampai atau tidak..GOOD LUCK ABANG BOLA..CYAIYOK!!!

5 comments:

.khai. @ drcomot said...

wah...
*sambil tepuk tangan*

buxx_szmania said...

kenapa wah..
buruk ya...

ratna said...

baju baru ni simple but sweet.. yeayyy..

buxx_szmania said...

ratna..
tq...=)

BaLL said...

tq.. tgk la spe yang pilih.. haha..