Labels

Tuesday, March 23, 2010

di saat-saat terakhir hidup di sini

hidup sebagai final year student la hidup paling menyiksakan...tambah bila dah kena submit final project ke tesis ka...rasa diri macam xbetul dah..tambah-tambah lagi kalau lecturer ke supervisor tak puas hati lagi dengan paper work..nak kena edit berkali-kali..mau jadi gila terus macam nih.. dah la xpuas hati pastu jadi macam nih

Add Image
terus la final year student terasa mau kawin...

pastu diwaktu-waktu genting begini kan..best kalau bf berkata seperti di bawah..


para lelaki sekarang..stress seorang wanita akan hilang hanya dengan bershopping dan


semua nih terjadi untuk jadi seperti mereka-mereka dibawah..


cik fa harap dapat grad bulan 8 nih..yahooooooooooo...lepas tu sambung study atau ke alam pekerjaan..sama-sama la kita nantikan..

Add ImageAdd Image

4 comments:

Ms Sue said...

pengalaman hidup kita mesti rasa walaupun sementara..
nnt bila toleh belakang balik lepas tak mampu kita nak lakukan..
rase menyesal pulak kan?

hope you dapat grad... insyaallah..
teruskan usahamu ye sis!

buxx_szmania said...

tq sis..
tgh cuba sdya upaya nh..=)

Ms.Independant said...

stuju sgt!
klo bole ari2 nak shopping!
hahaha

:P

buxx_szmania said...

yeah..
shoppg la satu cara nk release tension