Labels

Wednesday, March 24, 2010

baby boyku sama tapi xserupa

first time selama aku ada baby nih aku jumpa baby orang lain sama number & sama nama & sama warna kulit (sebangsa) dengan baby boy aku tu..sungguh dan begitu teruja aku melihat baby aku sama species dan sama race dengan baby orang..aku pun apa la..pucuk dicita, ulam mendatang(xkena lansung-mampos la cik fa nak letak jugak)..trus amek camera aku yg cikai, xclear macam camera bola..korang tgk bawah..sama kan..

nih baby orang tu

dan ini baby boy kesayangan aku

warna kulit hitam pekat..xpa..hitam itu manis..teserlah kemachoan baby boy aku berwarna hitam..bontot besar...bermuscle lagi k..kalau mana-mana girl tengok mesti cair la..tapi baby boy aku nih single but not available..eh2..jangan salah anggap..dia xgay dan xmandul k.. dia nak temam cik fa ja..maybe dia dah xboleh berpisah dengan cik fa...cik fa pun xboleh berpisah dengan kamu baby boy..sebab mr. merah dah tinggalkan cik fa..baby boy jangan tinggalkan cik fa k..janji tau...

4 comments:

FiesyaaChacha said...

hehe.. baby boy cik fa neyh pena xciden ta? seb bek driver kete dpn tu ta pasan cik fa amek gmbo kete dya.. uhuw

buxx_szmania said...

hahha...pnh dah excident..skali..
hehe..tu la..nsb dia xperasan..
rsanya dia tgh mkn..

モddyß♥γz86® said...

baby boy.....? wahhhhhh, mcm mane leh bezakan kete jantan n kete betina erkkk? huhuhu

buxx_szmania said...

tgk la..bentuk ke..tp mine baby boy..
sbb dia cm macho sket