Labels

Wednesday, March 10, 2010

anganku kesampaian atau tidak..

ari nih just nak kongsi pasal kereta angan-angan mat jenin aku..korang mesti nak kereta mewah, besar, nampak stylo..kan..aku suka lah juga..setakat nak berangan-angan mat jenin..no hal la beb..

kalau tengah sibuk nak beli kereta...xda punya aku terpikir nak beli bmw series apa2...nak bli
mercedez, jaguar, audi apa tah lagi...lagi pun aku xminat kereta-kereta mewah.. yela sedar poketku nak beli beca pun xmamapu kot..aku sekarang paling ska mazda3..kalau ja jumpa mazda lalu tepi aku...habis la bola kena layan angan2 aku..tapi kan bola...if awak nak bagi sebagai hantaran pun boleh..beli untuk saya yang kat toyRus pun dah happy bangat tu.
.

  • nih la keta angan-angan mat jenin dengan mak andih aku..
  • xdapat mazda3..yang kat bawah nih pun jadi la



nanti akan bekerja keras untuk memiliki kamu wahai kereta-kereta gorgeous sekalian


No comments: