Labels

Monday, March 29, 2010

1st tips cik fa

pernah x diri kamu-kamu dan kamu semua dikutuk??of course pernah kan..macam mana baik pun.di mata orang mesti ada la xkena..even sebesar sel..owh sel besar sangat..so sebesar kromosom la..kecik sikit...so apa perasaan apabila terdengar orang mengutuk kita???mesti ada yang ckap

"lantak la korang,ada aku kisah"


"dia kata pasal aku eh #**k la"

"panggggggggg "(slap mukanya dengan ganas sekali ala-ala macam gengster tengah gado tu tanpa banyak cakap)


"mak/dear..dia kutuk cek la"(sambil cebik mulut)...


mana satu korang rasa korang akan buat...pilih-pilih jangan xpilih...=)mesti korang tertanya-tanya apa cik fa akan buat...nih step cik fa..baca betul-betul..nih rahsia selama ini disimpan..

1) letak status kt fb yang menunjukkan keEMOan..(jangan tiru k)
2) sms abang bola luahkan (sebab abang bola la tempat cik fa luahkan perasaan happy @sedih)
3) ym hanim untuk melepaskan perasaan marah...(hanim selalu memahami-tq hanim sayang-itu la gunanya seorang kawan baik)
4) pastu p makan banyak-banyak..so semua masalah akan hilang terus..

ha..kejap-kejap...kalau ada yang dah berniat nak tiru step cik fa..kuburkan niat anda..ikut step di bawah k..

1) istgfar banyak-banyak..
2) ambil wuduk
then baru boleh start step 2 sampai 5 cik fa...baru la betul..

p/s: apa pun i don care what people say...tu mulut korang..so cakap la..cik fa rasa macam ramai yang care pasal cik fa..tu diorang cakap (bak kata hanim)...kalau diorang xcakap..diorang xambil tahu...apa pun...tq sangat sebab cakap pasal cik fa...really appreciate lah...ramai g sayang cik fa...=)tq yang menyayangi and tq gak yang kutuk-kutuk...=) tanpa korang sapa lah cik fa..(rasa cam artis plak)..enough...(full stop)

2 comments:

BaLL said...

iqbal sayang fa.. haha..

buxx_szmania said...

sayang iqbal jugak