Labels

Tuesday, February 9, 2010

u are my hero en ismail..


today birthday ayah...this month banyak birthday orang yang aku sayang..and orang pling aku sayang..ayah aku...aku xtau napa bila aku cakap or tulis pasal ayah aku...mesti aku akan nangis.. ya sekarang aku menangis....ya aku tewas untuk seorang bernama ayah..=(

ayah:

dari along kecik sampai along dah besar sekarang ayah xpernah marah along...ayah sikit pun xpernah buat along...ayah akan cuba penuhi apa yang along nak...along tau ayah xnak along sedih kan..

ayah la laki terbaik dalam hidup along...u r my hero, my inspirations, my everything ayah...along xsanggup hilang ayah walaupun sesaat...along nak hidup along ada dengan ayah...along doakan umur ayah panjang untuk tengok along berjaya dan happy dalam hidup..tu impian ayah sejak along dilahirkan...betul x...along xakan abaikan ayah dengan mama...tu janji along...

ayah..jangan tinggalkan along k..even family kita ada ayah,mama dengan along..tp along happy sebab family kita happy selalu..ayah xpernah tunjuk yang ayah sedih or down depan along dengan mama...ayah lead kitaorang dengan baik...ayah dah berjaya menjadi seorang anak, suami dan ayah yang baik....along doakan syurga tempat ayah nanti...congrats ayah...!!!!!!!

Walk a little slower, Dad
Cos I am only small.
I’m following in your footsteps,
And I don’t want to fall.

Someday when I’m all grown up.
You’re what I want to be;
Then I will have a little child,
Who’ll want to follow me.

And I would want to lead just right,
And know that I was true;
So, walk a little slower, Dad,
For I must follow you.

A very very very Happy Birthday Dad

2 comments:

Anonymous said...

aku yang nngs fa bc pasal ayah ang..
sygi ayah ang selgi dia ada..jgn bg dia sedih walaupun skit..mohon maaf sntiasa bila kita rs berslah..n bila2 ang rs rndu n nka call, jgn tangguhkan, call trus! den u wont regret if anything happen..take a really good care ayah ang...:)
*syaza putri*

buxx_szmania said...

thanks syaza....
aku syg sgt ayah aku..smua org syg ayh kn...
aku pham perasaan ank...
aku akan ingt pesanan tu k...
ths dear