Labels

Sunday, February 7, 2010

keJIWANGan melanda

today genap setahun perCOUPLEan bola dengan aku...syukur..tp sedih last night kitaorg gdo.. tp bila aku berjalan2 di google...aku terjumpa quotes di bawah..baru aku tau rahsia dsebalik gado masa couple nih...quotes tu bagi semangat untuk aku...untuk sapa je yang selalu gado macam aku masa couple nih..take that as inspiration k...=)

The couple that fights the most is the one most in love... it shows they care enough to notice the other one screwed up and care enough to mention it to the person so they can fix it. When you stop fighting it means you stopped caring.Shawna Waltemyer


to bola :
  • i really love u dear...
  • sorry saya banyak buat salah dgn awk...tu 1 proses untuk kta blajar kenal hati msing2...
  • thanks jaga saya & layan saya dengan baik slma ni...
  • thanks selalu buat saya happy & bahagia..
  • saya doakan jodoh kita berpjgn..amin..
"happy 1st anniversary dear "

2 comments:

lilylala said...

fa,ske quotes ni
bley copy n paste tak??
ngeee

buxx_szmania said...

bley...
fa pun copy and paste jgak...
=)