Labels

Sunday, February 28, 2010

urut mengurut....

hari nih dalam sejarah aku pegi urut-urutan...eh2...tunggu dulu...jangan pikir lain...aku g foot massage ja...saja2 nak try betapa sakitnya massage...perkara terdetik di hati apabila aku dengan abg bola lalu dekat bb...spa xtau..bb syurga massage...aku xtau la massage yg common ke sampai dalam2 kan..sebab pelik sangat diorang tarik pelanggan dekat bb...so aku gtau la hasrat dekat abg bola...abg bola kata dia nak bawak aku try yang dekat ampang point sebab mama & papa abg bola selalu g sna...

sana memang pekerja semua puan dan tuan yang datang dari thailand..sampai nak cakap melayu & english pun xpandai...nasib ada owner spa tu...kalau x...mati gak aku nak p cari dictionary thailand...best gak dia massage kaki aku...xda la sakit sangat...just certain part ja sakit... siap bagi tea..abg bola yang teman pun dapat tea jugak..bagus2..yang bagusnya dekat sini..customer perempuan akan di massage oleh puan thailand & customer lelaki akan di massage oleh tuan thailand...sapa yang nak try spa aku g...tempat dekat ampang point...xingat floor.. tp dia skali dengan kedai carpet & barang2 dari thailand...just rm40 untuk 1 hour...

tgh feeling urutan...best..

sampai ttdo abg bola.penat menunggu..comel..=)


No comments: