Labels

Thursday, January 21, 2010

wah2..sama la kak..

malam tadi lepas ja aku siapkan analisis data tesis aku..aku nak relaxkan otak aku yang ting ting nih..aku pun saja la meneroka alam cyber,,hahah..xbley bla ayat aku..kalau nak buat tesis xreti plak nak buat ayat..buat ayat macam budak tadika ja...selalu dimarahi mama (dr narimah) tersayang...hehe..

ok2..cuba lihat pic celebrity di atas dengan pic celecbrity yang belum terkenal di bawah tu (aku la tu)...apa yang sama???..



dah bley teka???apa ya..shape badan sama????wow...mesti la x....ya2..handbag kitaorang sama..
aku xda la pic aku dengan handbag tu yang jelas...kalau nk large...click ja pic tu...nih first time jumpa celebrity sma handbag dengan aku...wow...tp aku rasa brand lain kot...xkan la dia nak pkai brand vincci macam aku...vincci punya brand pun suka tiru brand lain...

aku perasan wedges charles & keith aku pun dia tiru gak..sama..bila aku bandingkan quality... sangat jauh berbeza..charles & keith more quality dari vincii...yala..tapi harga xda la jauh berbeza...wah2...jadi pengkritik brand plak aku..no..thats not my profession k...i want to be a plant breeders..insyallah...pray for me k..=)

p/s : i love her dress