Labels

Wednesday, January 27, 2010

rainbow manis

hidup di kelilingi warna..mesti rasa nikmat kn..rasa happy ja selalu...cuba bygkan dunia tanpa warna..mesti rasa suram n bosan ja...cuba bygkan kita dalam cerita 'CHARLIE & THE CHOCOLATE FACTORY'....mesti semua org tau kan cerita nh...mesti sekarang tengah telan air liur sebab teringatkan chocolate cair yg mengalir dlm river ceta tu ..sapa xtengok..cepat2 download cerita nih..rugi xtgk..



td lepas ja menghadirkan diri yg tiada duit nh dekat pc fair...apa lagi...xda apa brg nk beli...serang gerai makanan la.. duit utk makan xpernah xdak..smua duit budget untuk makan ja..lagipun aku plak p dgn monster makanan tadi..mesti kna p gerai makanan..nk tau spa...tengok pic di bawah...hahah....then jalan2..mata aku terpandang strawbery pastu ada choc fountain g beb...aku dah meleleh air liur nih...tapi kena mengikut monster tu membeli cucuk2 dlu...

pastu aku pun terus g gerai comel tu...ada strawbery dgn marshmallow....huhu...harga marshmallow sebatang rm1 dgn rm2...strawbery rm3...wah..dah celup2 chocolate...wow... dah la orang yg jual tu...pompuan yang blakon cerita mariam tu..ala ingat x cerita yang budak cacat nama mariam tu..mak dia dalam cerita tu la jual kt situ...ala2..yang rambut kerinting tu...ingat???dah???bagus2...pegi la utk sesiapa yang berminat..di dectar ukm..(promoter plak aku nh)

so nih la gaya makan marshmallow dalam kereta...









p/s : tengok pic marshmallow dekat bawah...bayangkan kita baring atas marshmallow tu..wow..seperti terapung dia angkasa ( bak kata hanim : fa suka hiperbolakan cerita)..xpa imiginasi itu bagus...perkembangan minda...baru la hidup rasa happy and tenang je tanpa masalah...jangan terlalu tension atau stress...nanti xpasal kena telan babiturat..pastu kna hantar wad gila...chill out....=)..


No comments: