Labels

Thursday, December 17, 2009

kegembiraan hati

esok genapla umur aku 21 tahun...cepatnya umur aku bertambah....terlalu awal aku update pasal bday aku untuk tahun nih but terpaksa la sebab bola&membe2 aku dan buat suprise untuk aku mlm tadi..

kejadian itu bermula begini....

15 dec 2009
hanim bagitau yang dia nak tdo blik aku...aku dengan confiusnya terus bersetuju tetapi still ragu2 sebab hanim nih kalau nak tdo bilik..puas dpaksa baru nak..aku bgtau mira...mira mengiyakan tanpa muka pelik macam aku..ish2....

15 dec 2009
ayahku call tanyakan harga jam yang aku nak sebagai present tahun nih sebab ayah nk bank in duit..wah2 sgt2 happy..aku gtau ayah esok aku g alamnda tgk harga...pastu iqbal suruh aku g esok siang...aku xnk..aku nk g malam...

16 dec 2009 (pagi)
mira mesg gtau dah bley check result..aku cepat2 mengadap laptop buka smpweb..wah..
RESULT...walaupun x la hebat sangat result aku untuk terima dekan..but aku sangat happy dengan result tu...susah la nk score kt ukm nh but nih aku ammpu sebab nih doa aku selama nih...aku ym hanim tanya dia result..dia lg hebat dari aku...memang la..dia pandai+rajin..aku hampeh..pemalas..aku gtau hanim nak g alamnda malam..hanim ajak g siang dia nk blnja aku big apple..wah2..trus setuju..fav aku kot..sedap..
kitaorang cancel nk g padi hari nih kerana sanagt malas...smp ja alamanda kitaorang survey jam..
then msuk butik guess..byknya jam aku suka..tp mahal sangat..jauh dari bajet..dan sian salesman tu melayan aku..dah tlg pakaikan g untuk aku..thanks ye abg oiii..tp aku dah gtau nk tgk2 je dlu..tp sangat2 baik..susah nk cari...sekarang dekai kedai...smua sales man ke salesgirl kerek gla...nyampah aku..then aku xda yang rsa berkenan+mampu dibeli..then aku ngan hanim decide nak g mid valley..haha dah minyak keta nak habis..duit dlm purse pun xdak..bank apatah lagi..

16 dec 2009 (petang)
jalan la aku kt mid..smua kedai yg ada jual jam aku masuk dah la orang ramai...last xdk gak la yang less byk yg aku mmpu beli dengan bajet ciput...then aku pun turun la bawah kt g floor kot..nah..ada kedai jam..aku pun masuk..wowowow.....ada less la...so dah ada jam aku bekenan...
tp still mahal..aku pnya la pikir ayat nk gtau ayah tersayang...pastu hanim blaja aku ngn mira big apple..thanks hanim...ummmmuahhhhh...cyg ko bangat...then ktaorg g kfc tapau tuk mkn malam..tiba2..fon aku bunyi..ayah call..ayah call...aku gtau hanim..then ayah cakap dia dah bank in duit..ayah tya cukup x..aku pun cerita la..ayah cakap sok ayah masuk lg kalau xcukup..thanks ayah..ayah sangat memahami along dari 1st day along dilahirkan..so aku gtau bola..bola ckp sabtu dia temankan aku..sebab aku nk dia tlg pilihkan..

16 dec 2009 (malam)
aku sangat letih hari nih..merata aku g...smp terlelap time magrib..hanim yang marah aku tdo magrib pun terlelap..hahah...pastu lepas ja ktaorg makan big apple ngn kfc...mira gtau sakit perut..nak termutah la..mcm2 la..aku pelik la..mira tanya hanim ubat..mira nih dah la penakut ubat..tp tya ubat..then hanim ajak aku g gurdian blikan mira ubat..aku nih sangat pelik ngan diorg tapi aku ikut ja la..lepas ja bli...smp ja bilik..aku buka pintu..so tengok ja la ya video kalau nak tau jadi ape..

video

lepas tu bola call suruh aku turun..dia bagi aku white rose..suke..thanks bola sayang...air mata aku kluar g time tu..sungguh terharu...heheh...then aku ngn bola g makan..punya la aku tanya hadiah ape dia bagi...dia xnak gtau..last2 dia gtau gak..diamonds..emporio armani diamonds yang dah lama aku nak..hhuhu..thanks bola..awak la lelaki kedua yang amat memahami saya selepas ayah saya...now aku dah ada 2 jejaka tampan dalam hidup aku..sangat bahagia..dan aku xnak hilang diorang...




p/s: thanks ball,hanim & mira untuk smua yang korang buat untuk aku...luv u all...

No comments: