Labels

Saturday, November 7, 2009

apabila 9 month

tanggal 7 nov 09...genap 9 bulan aku dan bola couple.. klau pregnant..dh tnggu due date dah nh nk kluar baby... dah lme aku x bg ape utk dia.. aku tpkir nk bg sometg yg sweet utk dia.. pkir pnye pkir aku decide nk blikan frame and then letak pic ktaog byk2 dlm tu.. cost pun kurg..mmg perlu cut cost sbb hujg2 sem nh..pocket pun kosg la kn...

so aku bli nh & print nh






so ptg td aku bertungkus lumus la arrange pic tu.. tarrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...dh siap....


and nh apabila dh diletakan dlm frame...


sebenarnya td ktaorg gdo drpd smlm lg... dia pjuk aku..tp tah la ego keperempuanan aku memuncak dr smlm n xda mood... tu yg ktaorg xbaik2 lg.. sian dia dr td pjuk..sorry k dear and mlm td dia ym aku mnta maaf... aku ckp aku nk bg somtg..and bnda tu akan tnjuk jawapan aku... tba2 dia msg dia dh smp bangi.. wah2...aku kne la strt lakonan aku.. msuk je dlm BGF22..aku pun bg la kotak yg ade cincin yg dia bg.. cuak gile muka dia..dgn air mata dia mengalir... hehe..mantap lakonan aku nh...bley mng award... then aku kluarkan frame yg aku buat... trus la air mata dia mgalir...dia ckp dia tkot sgt aku tglkn dia.. anyway dear...saya xkn tglkn awk.. saya terlalu sygkn awak...

pic nh dicapture oleh bola..really love dis pic..credit to ball

"SELAMAT 9 BULAN DEAR"

3 comments:

hanim said...

jhatnya fareehah ni...huhuhuhuhu

buxx_szmania said...

biasa la..
apabila tanduk naik..
hahaha

buxx_szmania said...

biasa la..
apabila tanduk naik..
hahaha