Labels

Monday, October 26, 2009

apabila sakit...

batuk oh batuk...
kali la 1st time aku rsa batuk yg amat teruk sjak dr dlu xpnh rsa mcm nh...
nh lain ja..batuk xnk stop plak tu..batuk pastu skt dada aku...
batuk nh strt sejak aku nk blik rumah ritu smp skrg..
da smggu...tp mcm xde nmpk nk baik...

mlm td lpas je stdy...around pukul 3 aku nk tdo...
baring je pastu aku batuk...
start je batuk tu...aku batuk non stop..
xtahan sgt msa tu..batuk tu buat aku rsa susah nk nafas..
bile nafas je batuk..smp aku xbley nk letak tgn dkt dada..
mst batuk pnye...seksanya..aku pun msg hanim...rsau gk ggu dia...
dia xreply..so xpe la..aku tahan lg...
lme2 xtahan aku pun call..
wawawa....termenangis plak kt hanim sml ckp xtahan..
pastu aku ajak hnim tmnkn g klinik...
mencari la klinik 24 jam kt bngi...pnya la susah..
last2 aku g PUSAT RAWATAN ISLAM AZ-ZAHRA...
nsb la xde org..so bla aku msuk je..
doktor ty skt ape..
aku bgtau doktor tu..dia pun check la..
dia gtau aku xda asthma tp dgr nafas aku mcm kahak aku banyak..
so mybe sbb tu la aku susah nfas...
so dia bg ubat batuk+antibiotik+ubat kahak...
smua RM38..wawawa...kt kedah xsmp harga nh..so kne la hbskn ubat yg mhl nh..
lpas je mkn ubat...aku tdo dgn nyenyaknya....ubat tu sgt mgntuk...


p/S : thanks hanim tmn aku...seorg kwn ble susah & sng...luv u too much hanim...

wajah kawan yg ada sentiasa susah &senang..syg hanim..

No comments: