Labels

Sunday, August 23, 2009

1st puasa

tanggal 22 aug..1st day puasa utk umat Islam d Malaysia..so excitednya nk berpuasa kn..nh 1st puasa aku dgn 'si bola'..yeah..sgt teruja..aku sahur ngn dia mlm td kt mali's corner...thax dear tmnkn 1st sahur..mmg dlm hati aku, aku nk mkn koewtew kt situ..xsgka dia bwk aku g sna... mmg sgt memahami..

'si bola' ada mnta aku xmajuk sgt ngn dia mse buln puasa nh..dia nk aku blajar bersbr..dia mta ktorg xgdo2...xbaik buln puasa ktanya..ya aku pun hope sgt mcm tu..aku try elak gdo..

but dugaan sgt besar bulan puasa..Allah nk mguji kekuatan & kesbrn umatnya..aku ngn 'bola' gdo besar ari nh..reason???xdpt dbrthu la kt sni..biasa la adat org couple..mst gdo..dia pujuk aku..tp ntah la aku xdpt trma..

ptg tu aku ke bazar shoppg mknan berbuka bersma2 gf2 aku tu..yeah..byk la aku bli..biasa la apa g alasan aku..(1ST PUASA)..lpas je berbuka..aku xg trwih lg puasa nh..apa nk jd nh fa oiii...xpa nnti aku g..so mlm nh aku ngn gf2 aku g tgk movie..(dance flick)..kpd semua org yg nk tgk ceta nh..aku rsa xpyh la tgk..xberbaloi pun..xbest...download je ceta tu..xrugi la sgt..

after je movie tu aku g lepak kt mapley konon nh bersahur..tbe2 je..'bola' ada blkg aku...wah.. sgt terkejut aku..sbb ktaorg tgh gdo..msg dia pun aku xreply..tuhan je tau persaan aku mse tu.. nk tertumpah gk air mata aku..tp aku thn je..malu beb..gf2 kt sblh..dia msg ngn gf aku (penny) ty ktorg kt mne...

dia gtau aku yg dia xsng duduk buat aku sdey..aku sgt terharu ngn dia..aku tau aku byk gk buat slah ngn dia..SORRY BOLA..dia la 1st boy yg buat aku sgt terharu mcm nh..dia buat mcm2 utk aku..but congrats 'bola' dpt pujuk aku mlm nh..aku sgt happy tonite..aku sgt sygkn dia...aku doakan jodoh ktorg berpjgn..amin...and thanx again tmnkn aku sahur mlm nh...

RAMADHAN YG SGT BERMAKNA UTK AKU DAN DIA...
HOPE RAMADHAN NI DPT MNGUBH AKU & DIA KEJLN KBHGIAN...AMIN

5 comments:

Miss Penny said...

lain kali jgn merajuk lg taw...x baik..sian dia..hehehe..harap2 korg kekal sampai bila2..amin...

kay said...

yerp2..
will together
till de end!

buxx_szmania said...

amin...
yeah aku tau..
tp biasa la merajuk tu kn asam garam utk blajar couple...blajar mngenali..
dia ada ckp yg gdo pastu baik nh la buat ktaorg rse cpt utk harungi 4 tahun lg..
hahah

babymiLosh said...

hoyyeh.. aminnnn =)

Miss Penny said...

amin.....